Filteren

3 producten

  Anti-inbraakschroef 4,0x20mm 10 stuks
  Anti-inbraakschroef 4,0x20mm 10 stuks
  Anti-inbraakschroeven
  Anti-inbraakschroef 4,0x25mm 10 stuks
  Anti-inbraakschroef 4,0x25mm 10 stuks
  Anti-inbraakschroeven
  Anti-inbraakschroef 4,0x40mm 10 stuks
  Anti-inbraakschroef 4,0x40mm 10 stuks
  Anti-inbraakschroeven

   De voordelen van het gebruik van anti-inbraakschroeven bij jouw klus!

   Schroeven zijn net als spijkers een montagemateriaal waarmee een sterke verbinding kan worden gecreëerd. Meestal worden deze materialen gekozen voor een permanente verbinding, die voor een langere tijd moet blijven zitten. De scharnieren van een deur zijn hier een goed voorbeeld van. Deze worden geschroefd en zijn daardoor erg stevig. De speciale schroeven in deze categorie zorgen voor meer veiligheid omdat ze een extra beveiliging bieden tegen inbraak. Door deze schroeven te gebruiken voor jouw klus maak je het inbrekers extra moeilijk om binnen te komen. De meeste inbrekers zoeken eenvoudige doelwitten, waardoor de kans dat ze jouw huis voorbij lopen groter is. Alle mogelijke montagematerialen voor jouw klus koop je eenvoudig via Praxis. Zowel online als in onze winkels hebben wij veel op voorraad. Tijdens acties en folderaanbiedingen kun je jouw installatiematerialen met veel korting kopen.

   Waar gebruik ik anti-inbraakschroeven voor en wat gebruik ik er bij?

   Een inbraak is vaak erg vervelend. Het brengt een hoop onrust en onzekerheid met zich mee. Je moet de papieren in orde maken voor de verzekering en mist mogelijk ook voorwerpen die je zeer dierbaar waren. Dan is er ook nog de stress of de verzekering je waardevolle spullen wel vergoed en de angst dat het nog een keer gebeurd. Slapeloze nachten zijn het gevolg van een onveilig gevoel in je eigen huis. Met speciale schroeven kun je deze stress en angst voorkomen, omdat jouw huis dan extra goed beveiligd is. De kans op inbraak is dan veel kleiner doordat de schroeven vaak alleen maar de linkerkant kunnen draaien of een andere extra beveiliging hebben. Hierdoor is het vele malen moeilijker om ze weer los te krijgen.

   Hoe voer ik mijn klus uit met anti-inbraakschroeven van Praxis?

   Deze beveiliging bevestig je hetzelfde als normale kozijnschroeven. De bevestiging kan handmatig of met een elektrische schroevendraaier. Bepaal hiervoor eerst waar de bevestiging moet komen en teken deze netjes af met een potlood. Alle scharnieren van de deur dienen op dezelfde afstand van elkaar te zitten, zodat de deur netjes recht zit. Nadat je deze meting hebt gedaan is het tijd om de scharnieren te bevestigen. De beveiligde montage moet netjes in de gaatjes van het scharnier vallen en hier strak tegen aan klemmen. Neem hierbij rustig de tijd om de klus correct uit te voeren.