Filteren

1 product

  Wolfcraft handverzinker 4315
  Wolfcraft handverzinker 4315
  Alleen online
  10.79
  Handboren

   De voordelen van het gebruik van handboren Bij uw klus!

   Deze boren werken door middel van bewegingen die je zelf maakt. Deze bewegingen worden vertaald in een verticale boorbeweging. De omwenteling die je hier zelf voor maakt is meestal groter dan de omwenteling die de boor maakt. Omdat je dit gereedschap handmatig bedient kun je geheel zelf bepalen hoe snel hij moet draaien voor het gewenste resultaat. Op onze website vind je regelmatig leuke acties en aanbiedingen voor alle soorten boren, zoals accuboormachines, klopboormachines en boorhamers.

   Waar gebruik ik handboren voor en wat gebruik ik er bij?

   Om te boren met deze gereedschappen heb je alleen hout en het gereedschap zelf nodig. Er zijn verschillende soorten boren waar je uit kunt kiezen voor jouw klus;
   - Een handverzinker: Deze heeft een punt in de vorm van een kegel. Deze loopt schuin af waardoor een gat ontstaat dat van groot naar klein gaat. dit is ideaal voor een schroef die hier met zijn schroefkop in verzinkt.
   - Boor met dwars handvat: Deze kun je met één hand bedienen.
   - Booromslag: Bij deze boor draai je de arm telkens helemaal rond. Elke omwenteling van de arm wordt vertaald naar een omwenteling van het gereedschap.
   - Overbrenging: Deze werkt door een hendeltje dat je rond draait. De slagen van deze hendel worden vertaald naar slagen van de boor door middel van tandwielen.

   Hoe voer ik mijn klus uit met handboren van Praxis?

   Deze boren zijn eenvoudig te bedienen. Je draait er aan en het gereedschap doet de rest. Je moet alleen wel opletten of het gereedschap van jouw keuze wel geschikt is voor het materiaal dat je wilt boren. als het niet geschikt is bestaat er een kans dat het uiteinde van het gereedschap beschadigd of dat je veel te lang bezig bent met het maken van een gaatje. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een advies op maat. Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops waarbij we jou en andere geïnteresseerde in de praktijk laten kennismaken met basisvaardigheden voor klussers. Tijdens deze workshops kun je ons alles vragen wat je maar wilt weten en leggen wij het voor je uit.