Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Steenbeitels kopen bij Praxis

Of je nu beeldhouwer bent of sloper, een steenbeitel is een onmisbaar gereedschap om natuursteen, baksteen of beton te bewerken. Een steenbeitel is handgereedschap, speciaal ontworpen om stukken steen of beton te verwijderen of in stukken te breken. Je hebt verschillende soorten beitels, maar de steenbeitel is wel de meest geschikte om beton en baksteen te slopen. Voor het vlak hakken en steen weg hakken bij voegwerkzaamheden, gebruik je ook het beste een steenbeitel. Bij Praxis koop je voordelige steenbeitels in diverse afmetingen.

Soorten steenbeitels

Je kunt steenbeitels ook onderverdelen in platte beitels of koudbeitels, breekbeitels, voegbeitels en puntbeitels. De puntbeitel is een ideale beitel voor het uitbeitelen van vormen. Deze beitel is daarom ook zeer geschikt voor beeldhouwwerk. De platte beitel/koudbeitel wordt veel gebruikt voor het hak- en sloopwerk van steen en beton. Als je gaat slopen, zet dan altijd voor de veiligheid een veiligheidsbril op. Dat geldt voor alle slijp-, hak- en sloopwerkzaamheden. De steenbeitel komt van pas bij het slopen van muren of om tegels van muren te verwijderen. De kans dat je met een moker op je vingers slaat, voorkom je door een steenbeitel met handbescherming van Praxis te gebruiken. Voor het zware sloopwerk kun je ook elektrisch gereedschap gebruiken, bijvoorbeeld een van de elektrische breekhamers uit het assortiment van Praxis.

Gereedschap voor sloopwerkzaamheden van Praxis

Heb je een flinke verbouwing op het oog en komt er veel sloopwerk bij kijken? Dan zit je waarschijnlijk met flink wat bouwafval. Je laat dit afval eenvoudig ophalen met de bouwafvalzak van Praxis. De bouwafvalzak is bij elke Praxiswinkel te koop. Veiligheidsaccessoires als veiligheidsbrillen, werkschoenen, werkhandschoenen, mondkapjes et cetera kun je heel voordelig bij Praxis krijgen. Een veiligheidsbril is essentieel bij sloopwerkzaamheden. Het beschermt tegen rondvliegend steengruis in de ogen. Voor het hanteren van je steenbeitel(s) heb je natuurlijk ook een moker nodig. Voor overig sloopwerk kun je bij Praxis ook uit de voeten. Je vindt in ons aanbod diverse benodigdheden voor hakken en slopen, zoals een koevoet, slijptol en boormachines. Na de klus ruim je alles weer netjes op met de schoonmaakattributen van Praxis. Je regelt het hele pakket in één keer door al je benodigdheden online te bestellen. Heb je de bestelling voor 15.00 uur gedaan, dan kun je er al de volgende werkdag mee aan de slag.