Wat zijn de specificaties?

De FERM radiaal afkortzaag is de perfecte machine wanneer je laminaat, panelen en kozijnen op maar wilt zagen. De krachtige zaagmachine beweegt zowel verticaal als horizontaal, dankzij de voorgemonteerde trekhendel met dubbele radiaal-buis. Door deze naar je toe te trekken, vergroot je het zaagbereik en zaag je eenvoudig de breedste planken op maat. Plinten, houten vloerdelen en brede balken: de FERM radiaal afkortzaag glijdt er moeiteloos doorheen.

De FERM radiaal afkortzaag is voorzien van een 1900 Watt motor en diverse hulpmiddelen waarmee je extra nauwkeurig kunt werken. Zo creëer je met de geïntegreerde laser altijd de perfecte zaaglijn en houden de meegeleverde zijgeleiders en materiaalklem het te zagen materiaal op zijn plek. Naast afkorten, kun je met de MSM1035 radiaal afkortzaag ook verstekzagen. De machine beschikt over voorinstellingen voor veel voorkomende zaaghoeken. (0 tot 45 graden) Het stof dat tijdens het zagen vrijkomt, wordt opgevangen in de bijgeleverde stofzak. Zo werk je altijd in een schone omgeving. Om de veiligheid te waarborgen wordt de FERM afkortzaag geleverd inclusief veiligheidsbril en oordoppen.

Wil je meer weten over de verschillende soorten zaagmachines van FERM? Op onze informatiepagina kun je alles lezen over de FERM zaagmachines en hun mogelijkheden. Klik hier om de informatiepagina te bekijken.

EAN: 8717479003327

Afmeting zaagblad
210 x 30 x 2,8mm
Garantie
3 jaar
Onbelast toerental
4.800 /min
Gewicht
15 kg
Diameter gat slijpschijf
30 mm
Lasergeleider
Met lasergeleider
Max. zaagcapaciteit bij 45 graden
63 x 210mm
Voltage
230 V
Opgenomen vermogen
1900 W
Diameter zaagblad
210 mm
Accessoireset
Met accessoireset
Kwaliteit
Kwaliteit: ★★★
Trekfunctie
Met trekfunctie
Zaagblad
TCT zaagblad 24T
Vermogen
1900 W
Kabellengte
2.5 m
Stofafzuiging
Geschikt voor stofafzuiging

aanbevolen accessoires

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd