image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Worx cirkelzaag WX530.9 Bare Tool 20V

 • Het ontwerp houdt het blad parallel aan de geleiding, zodat recht en nauwkeurig zagen erg eenvoudig is
 • Lichtgewicht en snoerloos
 • Verstelbare zaaghoek voor afschuinen tot 50°
 • Asvergrendeling voor het eenvoudig verwisselen van zaagbladen
 • Lange levensduur door aliminium basis

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Worx cirkelzaag WX530.9 Bare Tool 20V is een lichte cirkelzaag en levert nauwkeurige sneden. Door het lichte gewicht van 2.3kg kan de cirkelzaag langdurig werkzaamheden verrichten. De cirkelzaag is voorzien van een softgrip voor bedieningscomfort en gemak. Hierdoor ligt de cirkelzaag stevig in de hand waardoor de gebruiker betere controle heeft over de machine. De cirkelzaag is voorzien van een rem die de veiligheid van de gebruiker verhoogt. De cirkelzaag is snoerloos te gebruiken.

De cirkelzaag van Worx is voorzien van zDe Worx cirkelzaag WX530.9 Bare Tool 20V is een lichte cirkelzaag en levert nauwkeurige sneden. Door het lichte gewicht van 2,3 kg kan de cirkelzaag langdurig werkzaamheden verrichten. De cirkelzaag is voorzien van een softgrip voor bedieningscomfort en gemak. Hierdoor ligt de cirkelzaag stevig in de hand waardoor de gebruiker betere controle heeft over de machine. De cirkelzaag is voorzien van een rem die de veiligheid van de gebruiker verhoogt. De cirkelzaag is snoerloos te gebruiken.

De WX530.9 van Worx is voorzien van zijn eigen ingebouwde ‘easy track’ geleiderail randvolgsysteem. Draai elk stuk recht materiaal (hout, metaal of plastic ) in een geleiderail en de machine volgt de rand snel, nauwkeurig en gemakkelijk. Hierbij zijn geen extra hulpstukken of accessoires nodig. Het gepatenteerde exactrack-ontwerp houdt het zaagblad evenwijdig aan de geleider, waardoor nauwkeurig recht snijden eenvoudig wordt. De basis van de cirkelzaag is van aluminium, waardoor de levensduur van de zaag wordt verlengt.

De cirkelzaag van Worx gebruikt een 165mm zaagblad voor een maximale zaagdiepte van 55 mm en de instelbare snijhoek voor afschuinen is tot 50 graden. Verstekzagen is dus mogelijk met dit gereedschap. De spilvergrendeling maakt een snelle en gemakkelijke meswisseling mogelijk.

Deze machine is onderdeel van het Bare Tool concept en wordt geleverd zonder accu en lader.ijn eigen ingebouwde ‘easy track’ geleiderail randvolgsysteem. Draai elk stuk recht materiaal (hout, metaal of plastic ) in een geleiderail en de machine volgt de rand snel, nauwkeurig en gemakkelijk. Hierbij zijn geen extra hulpstukken of accessoires nodig. Het gepatenteerde exactrack-ontwerp houdt het zaagblad evenwijdig aan de geleider, waardoor nauwkeurig recht snijden eenvoudig wordt. De basis van de cirkelzaag is van aluminium, waardoor de levensduur van de zaag wordt verlengt.

De cirkelzaag van Worx gebruikt een 165mm zaagblad voor een maximale zaagdiepte van 55mm en de instelbare snijhoek voor afschuinen is tot 50 graden. Verstekzagen is dus mogelijk met de cirkelzaag van Worx. De spilvergrendeling maakt een snelle en gemakkelijke meswisseling mogelijk.

Deze machine is onderdeel van het Bare Tool concept en wordt geleverd zonder accu en lader.

EAN: 6924328311737

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Aantal functies
  1
  Vermogen
  0 W
  Diameter schuur-/slijpsteen
  0 mm
  Lengte zaaglint/blad
  16.5 mm
  Transformator of accu/batterij
  Batterij
  Type motor
  Niet van toepassing
  Ingebouwde afzuiging/spaanderopvang
  Nee
  Diameter snij-/zaagwiel
  16.5 cm
  Diameter zaagschijf
  16.5 cm
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Batterij
 • Gebruiksgemak
  Met batterij vast ingebouwd
  Nee
  Met accu/batterijcontrolefunctie
  Nee
  Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij
  Nee
  Accu/batterij noodzakelijk
  Ja
  Wisselbaar zonder gereedschap
  Nee
  Aantal accu's/batterijen benodigd
  1
  Met softgrip
  Nee
  Geleverd in opbergmiddel
  Nee
  Met richtlaser
  Nee
  Herlaadbare accu/batterij
  Ja
 • Accessoires
  Accessoires bijgeleverd
  Inbussleutel*1, Stofadapter*1, Tandzaagwiel*1

Alternatieven