image_1

Worx haakse slijper zonder accu WX801.9 Chopper 20V

  • Voor het zagen van materialen als hout, metaal, kunststof, keramiek en beton
  • Vergrendelknop voor vrij zagen
  • Beveiligingskap verstellen zonder gereedschap
  • 5 jaar garantie na registratie

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Worx baretool haakse slijper WX801.9 Chopper 20V is een compacte en efficiënte draadloze haakse slijper met veelzijdige snijmogelijkheden voor een verscheidenheid aan materialen. Deze machine is veelzijdig en geschikt voor het zagen van metaal, kunststof, keramiek en beton. Hierdoor is het nauwkeurig slijpen en snijden van alle materialen mogelijk.

De Worx haakse slijper is eenvoudig te bedienen door zijn compacte ontwerp, lichte gewicht en ergonomisch ontwerp. Hierdoor is de haakse slijper zelfs te gebruiken in kleinere ruimtes en toepasbaar voor werkzaamheden boven het hoofd. De smalle behuizing van de slijpmachine en de softgrip zorgt voor maximale controle, waardoor er moeiteloos en veilig gewerkt kan worden met de machine.

De haakse slijper heeft een metalen behuizing, waardoor de haakse slijpmachine stevig is en een lange levensduur heeft. Met de spilvergrendeling kun je snel en eenvoudig verwisselen van schijven. De WX801.9 Chopper beschikt over een vergrendelknop voor vrij zagen. Daarnaast is de haakse slijper veilig in gebruik, omdat de beveiligingskap eenvoudig en gereedschapsloos te verstellen is. Deze slijper is geschikt voor platen van 76 mm × 10 mm.

Deze haakse slijper wordt geleverd zonder accu en lader.

EAN: 6924328323020


Alternatieven