Wat zijn de specificaties?

Ben je opzoek naar een accuklopboormachine voor zware klussen inclusief accessoireset? De Bosch PSB 18 accu is perfect voor alle zware schroefwerkzaamheden en voor boorwerkzaamheden in hout, staal en metselwerk.

De boormachine is voorzien van 2 versnellingen. Het voordeel van 2 versnellingen is dat de machine de kracht uitstekend kan overdragen en dit biedt voor elke eis en elk materiaal de optimale instelling. Dit betekent veel kracht in versnelling 1, zoals schroeven met veel kracht. In versnelling 2 heb je een hoog toerental voor het boren met aangepaste kracht. Gebruik de machine optimaal tijdens boren en klopboren met de 20 draaimomentstanden voor optimale kracht bij elke toepassing. Wees niet bang voor overbelasting, overbehitting of diepontlading door de Bosch Electronic Cell Protection (ECP). Het wisselen van gereedschap gaat makkelijk en snel door de snelspanboorhouder met Bosch-Auto-Lock. De geïntegreerde LED-lamp zorgt voor optimale werkverlichting van donkere werkplekken.

De boormachine wordt geleverd inclusief 34-delige Xline accessoireset. Daarnaast kan dit gemakkelijk en overzichtelijk worden opgeborgen in de opbergtas. Ook kan hierin de meegeleverde tweede accu, snellader en PML acculamp worden opgeborgen.

EAN: 4053423201628

Garantie
2 jaar
Koppel
54Nm
Bijkomende informatie
Ja
Gewicht
1.25 kg
Boorgatverlichting
Ja
Voltage
18 V
Opbergkoffer
Inbegrepen
Klopfunctie
Ja
Capaciteit boren in staal
13 mm
Boorhouder
Snelspan
Accessoireset
34-delig
Aantal versnellingen
2
Type
Accuklopboormachine
Accu
18 V Li-Ion
Capaciteit boren in hout
35 mm
Stroomvoorziening
Accu

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires