image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9

KlikAanKlikUit Smart bridge 70323

 • Bedien, beheer en automatiseer verlichting, apparaten en raambekleding met smartphone en tablet
 • Overal te plaatsen dankzij draadloze verbinding via wifi
 • Ook te combineren met Zigbee-gecertificeerde lampen van andere smart merken
 • Programmeer acties die je met één druk op de knop in,- of uit kunt schakelen
 • Stel handige timers in voor je slimme stekkers en schakel je sluipverbruikers op vaste tijden volledig uit. Zo bespaar je veel energie

Toon specificaties

139,

-
Productomschrijving
De KlikAanKlikUit Smart bridge is de perfecte oplossing om jou huis draadloos te beheren en te bewaken. Hij vormt de basis voor jou slimme huis en geeft ultiem comfort en beveiliging. Download de gratis app, koppel al je KlikAanKlikUit apparaten en bedien zo alles in huis. Van verlichting tot apparaten, van rookmelders tot elektrische raambekleding alles is te bedienen met je smartphone of zelfs met je stem.

Stel timers en scenes in om je smart home volledig naar wens te automatiseren of combineer verschillende KlikAanKlikUit-apparaten in een slimme regel om ze te laten samenwerken. Zo gaan voortaan de lampen aan als de slimme rookmelder afgaat. Maak je gebruik van slimme melders of contactsensoren, dan ontvang je tevens pushmeldingen op je telefoon in geval van brand, inbraak of een koolmonoxidelek. Zo ben je direct op de hoogte in geval van nood en kun je meteen actie ondernemen.

Heb je Zigbee-gecertificeerde lampen van andere smart merken in huis, bijvoorbeeld van Philips Hue (m.u.v. Entertainment mode en Apple Homekit), Lidl Smart Home of IKEA TRÅDFRI? Deze zijn zonder problemen te bedienen en te automatiseren met de KlikAanKlikUit-app. De Smart Bridge werkt met Google Home en Amazon Alexa en maakt zo spraakbesturing mogelijk. Daarnaast is het mogelijk slimme raambekleding van MotionBlinds en Somfy RTS te koppelen en kun je deze bedienen met de KlikAanKlikUit-app.

De Smart Bride is overal te plaatsen dankzij draadloze verbinding via wifi. Zo kun je al je verlichting, je apparaten én alle ruimtes in je huis, probleemloos toevoegen in de app. Zo is de smart bridge echt het hart van je slimme huis! Tot slot bespaar je energie door je apparaten volledig uit te schakelen en sluipverbruik te voorkomen. Dat is beter voor het milieu én voor je portomonnee. Tevens is bij het ontwikkelen van de Smart Bridge gekozen voor een behuizing die voor 75% uit recycled plastic bestaat en is ook het gebruik van plastic in de verpakking geminimaliseerd.

EAN: 8713439703238

Specificaties
 • Algemeen

  Serie

  i

  Startlijn, Premiumlijn

  Garantie

  2 jaar

  EMC keurmerk

  Nee

  Binnen/buitengebruik

  i

  Binnen

  KEMA keurmerk

  Nee
 • Technische kenmerken

  Diepte

  12.7 cm

  Breedte

  12.7 cm

  Hoogte

  3.3 cm

  Materiaal

  Kunststof

  Aantal aparte schakelaars

  256

  Vermogen

  2 W

  Type schakelaar

  Controle

  Type materiaal

  ABS (acrylonitril-butadieen-styreen)

  Methode van plaatsen

  Bureaublad

  IP-beschermingsklasse

  IP00

  Voltage

  5 V
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Zwart

  Afwerking

  Gematteerd

Alternatieven