• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Beveiliging
 4. Terug naar Raambeveiliging
 5. Terug naar Toebehoren en bevestiging

Toebehoren en bevestiging

Filteren

Sorteren op
i

  Binnen/buitengebruik
  i

  Merken

  Prijs (€)

  tot
5 producten
Sorteren op:
i

Avenue anti-inbraakschroef 4x40mm 10 stuks

Avenue anti-inbraakschroef 4x40mm 10 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

15% KEUZEKORTING

5,

29

4,

49

per stuk(s) 0,53


Toebehoren en bevestigingsmaterialen voor raambeveiliging kopen bij Praxis

Voor de montage van al je hang- en sluitwerk van ramen en deuren heb je goede bevestigingsaccessoires en toebehoren nodig, en die koop je voordelig bij Praxis. Je kunt hierbij denken aan verschillende soorten en maten stiften voor deurkrukken en wc-deurbeslag, espagnolet-sluitingen, cilindersloten, beveiligers, sluitplaten en roedes om van binnenuit dubbele ramen te vergrendelen. Ook hebben we voor gewone uitzetramen verschillende soorten raamuitzetters, verkopen we speciale montagesets om raamopeners voor Velux uitzet- of tuimeldakramen te monteren, en kan je hier ook terecht voor diverse speunen, vloerveren en andere montagebenodigdheden voor binnendeuren en pendeldeuren.

Voor ieder slot de juiste sluitplaat

Goed hang- en sluitwerk is vaak een kwestie van precisiewerk, want ramen en deuren moeten soepel open kunnen gaan en stevig kunnen sluiten. En daarom heb je verschillende onderdelen nodig die precies op elkaar passen. Heb je bijvoorbeeld een Nemef cilinderslot of Lips deurslot gekocht, dan kan je via Praxis de juiste sluitplaat daarbij kopen. Het slot heeft altijd een typenummer en als je bij onze raam- en deurtoebehoren zoekt op dat nummer, vind je vanzelf de juiste sluitplaat. En ook voor veiligheidsmaatregelen en inbraakpreventie op deuren en ramen vind je hier alle accessoires. Zo hebben we diverse doorvalstangen die je behoeden voor een ongelukkige val uit een open raam en verkopen we diverse raamsloten die potentiële dieven flink ontmoedigt om het raam in te klimmen.

Een veilig huis met Praxis

Alle raamsloten en bevestigingsmaterialen voor ramen die verkopen zijn gecertificeerd en gekeurd, dus je kunt er op vertrouwen dat je hang- en sluitwerk goed vast zit. Maar een ongeluk kan altijd in een klein hoekje zitten dus je moet ook altijd zelf alert zijn voor gevaren buitenshuis én binnen. Zo is het verstandig om als je weggaat van huis altijd de deuren en ramen af te sluiten en zet rolemmers en ladders in de schuur zodat daar niet opgeklommen kan worden. En is er slecht weer voorspeld, sluit dan de ramen of zet ze vast zodat ze niet stuk kunnen waaien. Spelen er kleine kinderen alleen op hun kamer? Zorg dan dat ze niet uit het raam kunnen klimmen; doe de ramen dicht, zet ze eventueel op slot en zorg voor een doorvalbeveiliging als dat bij jouw type raam nodig is of een barrièrestang. Wil je zorgen voor nog meer beveiliging in huis, kijk dan ook nog even bij onze voordelige alarmsystemen, deurbeveiliging en ander beveiligingsmiddelen. Nog meer weten over een veilig huis? Lees dan alle informatie in ons speciale dossier over beveiliging.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten