AXA Oyster combi raamsluiting linksdraaiend

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
RaamslotenAxa producten
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
RaamslotenAxa producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

De AXA Oyster® is de nieuwe parel van AXA en combineert de functie van de raamsluiting en uitzetter voor naar buiten draaiende ramen. De AXA Oyster® is niet alleen een raamsluiting, maar dankzij de ingebouwde, comfortabele kierstandfunctie, kan er veilig in 2 standen geventileerd worden. Het gepatenteerde ontwerp is geheel uitgevoerd in massief roestvrijstaal en heeft daardoor een dusdanig sterke constructie dat ie voldoet aan alle actuele veiligheidseisen.

Ontwerp
In plaats van 2 raamsluitingen en een raamuitzetter te combineren, kun je nu ook gewoon de AXA Oyster® aanschaffen. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal zichtbare elementen op het raam en montagetijd. De montagemiddelen vallen vrijwel weg achter het gemonteerde product. Door de verticale positie is de AXA Oyster® in lijn met het kozijn en krijgt het raam een strakke en rustige uitstraling.

Veilig
Door de kinderbeveiliging kunnen kinderen niet zelfstandig het raam openen. De AXA Oyster® is zeer veilig en weerstaat de meest actuele inbraakmethodes. Als het raam gesloten is voldoet het aan de eisen het aan SKG ** keurmerk en is als enige Lock-Jockey proof (niet manipuleerbaar van buitenaf). Er is geen ander product beschikbaar dat aan deze eisen voldoet! Verder voldoet het product aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Montage
De AXA Oyster® kan zelfstandig gemonteerd worden op ramen met een raamhoogte tussen de 27 en 180 cm en op een raambreedte tussen de 30 en 120 cm. Het nieuwe ontwerp zorgt voor een grotere montage tolerantie en kan het verzakken van het raam tot 4 mm opvangen. De sluitkracht van het product is bij montage afstelbaar.

EAN: 8713249248240

Model
3355-15-81/L
Draairichting
Links naar buiten draaiend
Toepassing
Voor naar buiten draaiende draairamen
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires