Filteren

  • Merken
  • Prijs (€)
    tot
  • Bezorg- en ophaalopties
27 producten

SecuBar barrierestang Twist in de dag 99cm RVS
Op bestelling
SecuBar barrierestang Twist in de dag 99cm RVS
Barrièrestangen & tralies
SecuBar barrierestang Combi in de dag 68-87cm
Op bestelling
SecuBar barrierestang Combi in de dag 68-87cm
Barrièrestangen & tralies
SecuGuard doorvalbeveiliging Slimline in de dag 130cm
Op bestelling
SecuGuard doorvalbeveiliging Slimline in de dag 130cm
Barrièrestangen & tralies
Ramen en lichtkoepels in huis zorgen voor een mooi verdeelde lichtinval en goede ventilatie. Deze brengen echter ook mogelijke nadelen met zich mee. Ze kunnen namelijk ook toegang bieden aan inbrekers. Vaak wordt gezegd dat een opening zo klein als 15 centimeter al genoeg kan zijn om in een woning binnen te dringen. Gelukkig zijn er allerlei vormen van inbraakbeveiliging, die ook geschikt zijn voor je ramen. Bij Praxis kun je bijvoorbeeld terecht voor barrièrestangen en tralies. Deze beveiligen op zo'n manier dat je nog steeds kunt blijven profiteren van frisse lucht en daglicht. Op de website van Praxis heb je een ruime keuze aan solide maar oogstrelende barrièrestangen en tralies, die je huis goed beschermen tegen inbraak. Ze zorgen ervoor dat je de mate waarin een raam opent kunt fixeren, of dat het breken van het glas door een inbreker geen manier is om je huis binnen te dringen. Je kunt kiezen uit onder andere raambeveiliging met behulp van barrièrestangen en koepelbeveiliging door middel van spijlen. Voor ramen in de voordeur zijn siertralies een betrouwbare en aantrekkelijke oplossing. Veel van deze producten worden geleverd met bijpassend montagemateriaal. Je ontvangt 2 jaar garantie. Wil je verzekerd zijn van een veilige oplossing? In het assortiment van Praxis vind je ook beveiliging die voorzien is van een keurmerk van de politie. Bekijk snel het hele assortiment online!

De beveiliging van je huis compleet maken - wat heb je nodig?

Ramen zijn voor inbrekers een belangrijke manier om zich toegang te verschaffen tot een woning. Barrièrestangen en tralies maken dit al veel lastiger. Wil je echt het zekere voor het onzekere nemen, dan is het verstandig ook andere vormen van beveiliging aan te brengen. Bij Praxis kun je ook terecht voor bijvoorbeeld deurbeveiliging, in de vorm van onder andere anti-inbraakstripsdeursloten en veiligheidsdeurbeslag. Voor een nog veiligere woning kun je bij Praxis bovendien diverse alarmsystemen aanschaffen.

Aan de slag met beveiliging - enkele tips

Ook al kies je nog zulke stevige beveiligingsmaterialen, zonder een nauwkeurige montage bereik je nog geen veilig resultaat. Zorg er dus voor dat je gebruik maakt van de bijpassende montagematerialen en dat je deze op een gedegen manier bevestigt met behulp van de juiste gereedschappen. Vraag zo nodig een medewerker van Praxis om advies. Ook online kun je eenvoudig gratis koopadvies verkrijgen.