Abus cijferslot titanium 144/40mm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangslotenAbus producten
  • Handig en gebruiksvriendelijk: de extra grote cijfers zijn gemakkelijk af te lezen en de cijferwalsen zijn eenvoudig rond te draaien.
  • Aluminium slotkast – gering gewicht
  • Individueel instelbare cijfercode
  • Slijtagebestendige cijferwalsen voor een langdurige leesbaarheid en een optimale bescherming tegen roest

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangslotenAbus producten
Productomschrijving

Zonder sleutel, zonder zorgen? Het kan, dankzij dit Abus cijferslot 144/40 mm uit titanium! De cijfercode kan, naargelang de grootte van het slot, individueel worden ingesteld dankzij de drie of vier extra grote cijferwalsen. Bovendien zijn de cijfers zeer goed leesbaar en duurzaam: ze zijn niet gelakt, maar werden in de cijferwalsen gespoten. Zo blijven ze langdurig zichtbaar.

Technische kenmerken: massieve slotkast uit aluminium met geanodiseerde coating, slijtvaste cijferwalsen uit kunststof voor langdurige leesbaarheid en optimale bescherming tegen corrosie, vrij te kiezen viercijferige code. De cijfers zijn zeer goed afleesbaar dankzij een maximaal contrast.

Het slot is eenvoudig te bedienen dankzij extra grote cijferwalsen, zonder sleutel. Het geheel weegt weinig. De beugel is voorzien van een veersysteem om de cijfercombinatie eenvoudig te kunnen aanpassen. Het Abus 144/40mm cijferslot is geschikt om voorwerpen van middelhoge waarde of met een middelhoog diefstalrisico te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan reiskoffers, kluisjes in scholen en sportcentra, cassettes, sieradenkoffertjes, gereedschapskisten, elektrische installaties enz.

EAN: 4003318825859

Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven