Abus cijferslot Prestige Code 160/50mm gehard staal

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangslotenAbus producten
  • Uitermate geschikt voor het beveiligen van goederen/voorwerpen met een gemiddelde waarde en een gemiddeld diefstalrisico.
  • Cijferslot
  • Beugel uit gehard staal
  • Individueel instelbare cijfercode

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangslotenAbus producten
Productomschrijving

Dit Prestige Code 160 hangslot van Abus heeft een verchroomde slotkast met exclusief glanseffect en een beugel uit gehard staal. Het slot is geschikt voor het afsluiten van deuren, poorten, kasten, kluisjes, schakelinstallaties en dergelijke, met waardevolle voorwerpen die moeten worden beschermd tegen diefstal of onbevoegd gebruik.

De sleutelloze bediening met cijfercode is bijzonder handig. De cijfercode kan, naargelang de grootte van het slot, individueel worden ingesteld dankzij drie of vier cijferwalsen. Zo kunnen ook meerdere gebruikers op elk moment toegang krijgen tot beveiligde spullen.

Technische kenmerken: slotkast en beugel uit verchroomd metaal met exclusief glanseffect; beugel uit gehard staal; dubbele vergrendeling; individueel instelbare viercijferige code. Dit slot is geschikt voor het beveiligen van voorwerpen met een gemiddelde waarde of een gemiddeld diefstalrisico en voor het beveiligen van kettingen, poorten, hekken, kasten, kluisjes, gereedschapskisten, kelderramen en hangars.

EAN: 4003318350153

Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven