Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

3D printers

Voor de makers: je eigen idee in 3D!

Benieuwd hoe je jouw ontwerp gemakkelijk thuis tot leven kunt laten komen met behulp van een 3D printer? Bekijk dan deze video!

Bekijk de video

3D printer kopen bij Praxis

De 3D printer brengt je fantasie tot leven

Kom je een bord te kort voor een etentje? Moet je nog een last minute cadeau kopen voor die verjaardag? Of heb je er altijd al van gedroomd om je eigen producten te ontwerpen? Met de 3D printer print je het gewoon zelf! Deze driedimensionale printer tovert jouw idee om in een tastbaar object. Waren 3D printers voorheen alleen besteed aan bedrijven en professionele ontwerpers; vandaag de dag kan ook jij, als consument, een 3D printer kopen.

Maak de mooiste objecten met 3D printers

3D-printers groeien de laatste jaren in populariteit. Steeds meer mensen hebben een 3D printer thuis staan. Maar hoe werkt 3D printen precies? Simpel, waar een normale printer inkt drukt op plat papier, printen 3D printers zowel in de lengte, breedte als hoogte. Hierdoor ontstaat er een voorwerp in plaats van een afbeelding. In dit proces wordt geen inkt gebruikt, maar filament, ook wel printdraad genoemd. Door dit filament te smelten en het daarna ‘laagje voor laagje’ op elkaar te leggen, ontstaat er een object. Op deze manier kun je elk denkbaar object maken dat je wenst. Wil je meer inspiratie over wat je met 3D-printers kunt maken? Kijk op voordemakers.nl voor inspirerende ideeën.

Van 3D tekening naar uniek design!

Een printer die alles kan printen wat je maar bedenkt. Het klinkt als een voorwerp uit een futuristische film, maar deze bijzondere 3D printers zijn nu gewoon te koop bij Praxis. In ons assortiment kun je nu ook de Dremel 3D printer kopen inclusief 2 rollen printdraad. Het printdraad is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, waaronder rood, blauw, paars en zelfs goud! Om aan de slag te gaan met 3D printers heb je wel een 3D tekening nodig. Deze maak je eenvoudig in het meegeleverde computerprogramma van Dremel of download een leuk model uit de maakgalerij. Een vaas, deurstop, tablethouder of fotolijst: wat ga jij maken met jouw 3D printer? Let op: de 3D printers zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij!