Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Prachtig behang van Disney's Frozen

Met het Disney Frozen Frames behang breng je de kinderkamer helemaal in de Frozen sfeer. Het behang is eenvoudig te verwerken en afneembaar met een vochtige doek. Daarnaast is het goed te combineren met de andere artikelen uit de Frozen collectie, zoals de behangranden, canvasdoeken en muurstickers.


Kinderbehang Elsa

Op dit behang is een afbeelding van de mooie Elsa te zien en ook een aantal prachtige achtergronden uit de film, zoals het ijskasteel van Elsa. Perfect voor alle Frozen fans!

Meer informatie

Kinderbehang Frames

Op het behang zijn verschillende lijstjes afgebeeld in blauw en paars met daarin afbeeldingen van Elsa en Anna.


Meer informatie

Kinderbehang Snowqueen

Op het behang is Elsa te zien die met haar sneeuwkrachten prachtige sneeuwvlokken in verschillende kleuren blauw en zilver laat verschijnen.

Meer informatie

Kinderbehang Snowflake

Op dit behang zijn allemaal sneeuwvlokken in verschillende kleuren blauw, paars en zelfs zilver te zien.


Meer informatie

Elsa - set van 3

De doeken vormen één geheel maar zijn ook afzonderlijk op te hangen. Deze canvassen uit de Disney Frozen collectie zijn gemaakt van MDF en hebben ieder een afmeting van 20 x 20cm.


Meer informatie

Group hug - 50 x 70cm

Maak je Frozen kamer helemaal af met dit canvasdoek met een afbeelding van Elsa, Anna, Kristoff, Olaf de sneeuwman en Sven het rendier. Dit canvas uit de Disney Frozen collectie is gemaakt van MDF en heeft de afmetingen 70x50x3 cm.

Meer informatie

Elsa - 50 x 70cm

Maak je Frozen kamer helemaal af met dit canvasdoek met een afbeelding van Elsa die haar sneeuwkrachten uit de film laat zien. Dit canvas uit de Disney Frozen collectie is gemaakt van MDF en heeft de afmetingen 70x50x3 cm.

Meer informatie

Elsa en Anna - 50 x 70cm

Maak je Frozen kamer helemaal af met dit canvasdoek met een afbeelding van Elsa en Anna uit de film. Dit canvas uit de Disney Frozen collectie is gemaakt van MDF en heeft de afmetingen 70x50x3 cm.


Meer informatie

Olaf en Sven - 50 x 70cm

Maak je Frozen kamer helemaal af met dit canvasdoek met een afbeelding van Olaf de sneeuwman en Sven het rendier uit de film. Dit canvas uit de Disney Frozen collectie is gemaakt van MDF en heeft de afmetingen 70x50x3 cm.Meer informatie

Frozen - set van 3

Maak je Frozen kamer helemaal af met deze 3 canvasdoeken met afbeeldingen van Elsa, Anna, Olaf de sneeuwman en Sven het rendier. De doeken vormen één geheel maar zijn ook afzonderlijk op te hangen. Deze canvassen uit de Disney Frozen collectie zijn gemaakt van MDF en hebben ieder een afmeting van 30 x 30cm.

Meer informatie

Frozen speelgoedkist

Opruimen wordt leuker met deze Disney Frozen speelgoedkist. Speciaal ontworpen voor jonge kinderen. De speelgoedkist is niet hoger dan 60 cm en kan dus veilig op de grond in een kinderkamer geplaatst worden.

Meer informatie

Frozen bureau en stoeltje

Een echte meidenkamer is pas compleet met dit Disney Frozen bureau met krukje! Geschikt vanaf 18 maanden tot 5 jaar. Bureau is niet hoger dan 60 cm en dus veilig en geschikt om losstaand in een kinderkamer gebruikt te worden.

Meer informatie

Uitklapbed en stoel in 1

Uitklapbaar kinderbed van Disney Frozen. De zetel kan overdag ingeklapt als stoel dienen en 's avonds klap je het uit tot een kinderbed. In een handomdraai kun je je vriendjes en vriendinnetjes een leuke slaapplek bieden.

Meer informatie

Frozen junior readybed

Frozen Junior ReadyBed, ideaal wanneer vriendjes en vriendinnetjes blijven slapen of wanneer je kinderen zelf een slaappartijtje gaan bezoeken. De materialen op het kussen en dekbed zijn gemaakt van zachte stoffen en eenvoudig wasbaar.

Meer informatie

Dekbedovertrek groep III

Met het dekbedovertrek Disney Frozen groep III slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het dekbedovertrek staat een afbeelding van Anna, Elsa, Kristof, Sven en de grappige Olaf.


Meer informatie

Dekbedovertrek Crystal

Met het dekbedovertrek Disney Frozen Crystal slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het dekbedovertrek staat een afbeelding van Anna, Elsa en Olaf.Meer informatie

Dekbedovertrek hart

Met het dekbedovertrek Disney Frozen hart slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het dekbedovertrek staat een afbeelding van de zussen Anna en Elsa.Meer informatie

Dekbedovertrek Sisters Forever

Met het dekbedovertrek Disney Frozen Sisters Forever slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het dekbedovertrek staat een afbeelding van de zussen Anna en Elsa en hun vriendje Olaf de sneeuwpop.

Meer informatie

Dekbedovertrek groep II

Met het dekbedovertrek Disney Frozen group slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het dekbedovertrek staat een afbeelding van Anna, Kristof, Olaf en Sven. Op het kussen staat een afbeelding van Elsa.

Meer informatie

Dekbedovertrek Olaf

Met het dekbedovertrek Disney Frozen Olaf slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het dekbedovertrek staan allemaal verschillende afbeeldingen van Olaf de sneeuwpop.

Meer informatie

Dekbedovertrek Spring

Met het dekbedovertrek Disney Frozen Spring slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het sprookjesachtige dekbedovertrek staat een afbeelding van de zussen Elsa en Anna.

Meer informatie

Dekbedovertrek kristal

Met het dekbedovertrek Disney Frozen kristal slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het sprookjesachtig dekbedovertrek staat een afbeelding van Anna en Elsa.


Meer informatie

Dekbedovertrek groep

Met het dekbedovertrek Disney Frozen groep slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het sprookjesachtig dekbedovertrek staat een afbeelding van Anna, Kristoff, Sven en Olaf.

Meer informatie

Dekbedovertrek kasteel

Met het dekbedovertrek Disney Frozen kasteel slaap je heerlijk en beleef je de mooiste dromen. Op het sprookjesachtig dekbedovertrek staat een afbeelding van Anna, Elsa en Olaf.

Meer informatie

Behangrand Snowqueen

De zelfklevende Disney Frozen Frames behangrand is zeer eenvoudig aan te brengen en is leuk voor de kinderkamer! Op de behangrand is de enige echte sneeuwkoningin Elsa te bewonderen.


Meer informatie

Behangrand Frames

De zelfklevende Disney Frozen Frames behangrand is zeer eenvoudig aan te brengen en is leuk voor de kinderkamer! Op de behangrand zijn Elsa en Anna afgebeeld, zoals ze in de film verschijnen en als silhouette.

Meer informatie

Spiegel Elsa - 30 x 50cm

Ben jij net zo mooi als Elsa uit de Disneyfilm Frozen? Als je in deze spiegel kijkt zeker wel! Deze Disney Frozen spiegel heeft een afmeting van 30 x 50cm en maakt een Frozen kamer helemaal compleet.


Meer informatie

Spiegel Anna - 30 x 50cm

Ben jij net zo mooi als Anna uit de Disneyfilm Frozen? Als je in deze spiegel kijkt zeker wel! Deze Disney Frozen spiegel heeft een afmeting van 30 x 30cm en maakt een Frozen kamer helemaal compleet.


Meer informatie

Muurstickers Frozen

Met deze Disney Frozen muurstickers maak je je eigen Frozen tafereel. Je plakt eerst de achtergrond en daarna vul je de scene aan met de muurstickers van Elsa, Anna, Kristoff, Olaf de sneeuwman en Sven het rendier. In totaal heeft de set een afmeting 25x64 cm. Ideaal voor de kinderkamer!

Meer informatie

Foam elements - 3 stuks

Deze set bestaande uit 3 foam elementen van Disney Frozen met afbeeldingen van Elsa, Anna, Olaf de sneeuwman en Sven het rendier heeft de afmetingen 30x30 cm per stuk. Eenvoudig te plakken en schoon te houden, dus ideaal voor de kinderkamer!


Meer informatie

Frozen - set van 10

Deze set bestaande uit 10 foam elementen van Disney Frozen met afbeeldingen van Elsa, Anna, Kristoff, Olaf de sneeuwman en Sven het rendier heeft een maximale afmeting van 12x15 cm en een minimale afmeting van 8x8 cm. Eenvoudig te plakken en schoon te houden, dus ideaal voor de kinderkamer!

Meer informatie

Frozen kinderfiets - 10 inch

Prachtige 10 inch meisjesfiets, helemaal in het thema van Disney's Frozen met afbeeldingen van Elsa en Anna. De fiets heeft voorop een mandje waarin je je spulletjes kwijt kunt en een duwstang voor extra controle. De fiets heeft een terugtraprem maar ook een handrem.


Meer informatieBekijk de trailer van FrozenRicht je kamer in met de karakters uit de Disney filmhit Frozen en breng je de kinderkamer helemaal in de Frozen sfeer met behang, behangranden, canvasdoeken en muurstickers.