Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Bedrijfsinformatie

Praxis Profiel
Praxis maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group.

Maxeda DIY Group is de grootste Doe-Het-Zelf-retailer in de Benelux met Praxis, Plan-It by Praxis en Formido in Nederland en Brico en Plan-It in België en Luxemburg. Deze ketens worden vertegenwoordigd door in totaal 363 winkels, zowel in eigendom als in franchise. Bij Maxeda DIY Group werken meer dan 6.000 medewerkers.

Maxeda DIY Group is een retailer met toonaangevende doe-het-zelf merken, waarvan het sommige merken zelfs in eigen bezit heeft. Deze eigen merken bieden uitstekende waarde voor geld, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt door onafhankelijke testen en ons eigen kwaliteitsteam.

Praxis is een van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 59.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland, heeft ruim 3.600 medewerkers en in totaal 145 winkels, inclusief 10 mega stores. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2. Praxis heeft ook tuincentra in 10 van de mega stores.

Praxis hanteert de volgende strategie:
Praxis is de decoratieve bouwmarkt die de doe-het-zelf behoeften van consumenten begrijpt en hen helpt en inspireert. Dit willen we bereiken met overzichtelijke en inspirerende winkels en media, kwalitatieve producten, brede assortimenten en een optimale prijs/waardeverhouding. Onze klanten kunnen daarbij rekenen op goede service door professionele en klantvriendelijke medewerkers.

Praxis hanteert de volgende missie:
Wij helpen en inspireren mensen om van hun huis een thuis te maken.

Extern hanteert Praxis sinds april 2012 de merkbelofte:
Doe het zelf. Doe het samen.