Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Partytenten en parasols voor tuin en balkon


Partytenten en Parasols

Een partytent of parasol is een musthave voor elke tuin of balkon. Het is dé perfecte tijd om een partytent of parasol aan te schaffen. Heerlijk in de schaduw in de tuin zitten of lekker barbecueen met een partytent. De partytent of parasol is niet alleen een hulpmiddel tegen de zon, maar het creëert ook een gezellige sfeer in de tuin of op het balkon. Ook zegt het woord 'party' al genoeg. Geef je een feestje of barbecue, dan kun je door middel van een partytent een feestelijk gevoel creëren.

Welke partytent of parasol past het beste bij jou?

Weet je nog niet of je moet kiezen voor een partytent of voor een parasol? Hieronder zie je voordelen!

Partytenten

Een partytent is een must have voor de zomer in de tuin. Gaat het opeens regenen? Dan zit je altijd droog! Onder een partytent kunnen meerdere mensen zitten en creëer je een gezellige sfeer. Je kunt ervoor kiezen om de zijkanten open te laten, maar je kunt ze ook dicht doen als het bijvoorbeeld opeens hard gaat waaien. Je kunt dus alle kanten op met een partytent. Ideaal voor een party of barbecue!

  • Regen- en windbestendig
  • Je kunt hem open laten of dicht doen
  • Je kunt er met meerdere mensen onder
  • Compact, licht en snel op te zetten

Parasols

Een parasol is makkelijk te verplaatsen en je kunt hem voor zowel de tuin als voor een balkon gebruiken. Een parasol heeft een leuke vorm en zorgt voor een goede schaduw. Wanneer de zon gaat draaien, kun je de parasol ook gemakkelijk meedraaien. Een zwevende parasol is ook handig om boven een tuintafel te zetten als je daar gaat eten zodat je, zonder ergenis van de zon, kunt eten.

  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Je kunt hem boven een tafel plaatsen
  • Inklapbaar en gemakkelijk opbergen
  • Je kunt hem ook op een balkon plaatsen

Onze top 5 partytenten

We hebben verschillende soorten partytenten in ons assortiment. Je kunt kiezen voor een hele grote partytent, die geschikt is voor een grote tuin of grote groep mensen, maar je kunt ook kiezen voor een wat kleinere partytent. Ben je benieuwd naar ons assortiment partytenten?

Central Park partytent taupe

De partytent heeft vier zijwanden met vensters en de tent heeft een doek van polyester die spatwaterdicht is.

Central Park partytent Basic

Deze witte Basic partytent van Central Park is geschikt voor ieder feest, zodat geen bui de pret kan bederven.

Onze top 5 parasols

Wij hebben rechte parasols en zwevende parasols. Een zwevende parasol is handig als je niet midden in je tafel een gat hebt voor de poot.
Welke parasol heeft jouw voorkeur? Kijk hier ons assortiment parasols

Parasolvoet