Zelfmaakidee

 

 “Wat mooi! Waar heb je dat vandaan?” Het leukste antwoord wat je kunt geven is natuurlijk: “Dat heb ik zelf gemaakt.” En niet alleen om alle complimenten die hierna volgen, maar vooral omdat het geweldig is om zelf te doen. 

Elk van deze zelfmaakideeën bevat een uitgebreide beschrijving, compleet met een boodschappenlijstje, informatie over de tijd die je nodig hebt om het te maken en de kosten ervan. De kosten en beschreven materialen zijn een indicatie en kunnen verschillen met het huidige aanbod.

Wijnrek zelf maken

Wil je een keer een creatief wijnrek maken? Maak dan een wijnrek van pallethout! Het is een uniek wijnrek die je naar eigen smaak kan afmaken! Wij helpen je graag met de opzet van het wijnrek met behulp van een stappenplan en een uitleg video.

Plantenbak van steigerhout

Zelf een plantenbak van steigerhout maken? Wij leggen je in een aantal eenvoudige stappen uit hoe je dit vrij snel kan maken. En voordat je het weet heb je dezelfde dag al een plantenbak van steigerhout.

Salontafel pallet

Altijd al een salontafel van pallethout willen maken. Wij leggen je in een aantal eenvoudige stappen uit hoe je dit vrij snel kan maken. En voordat je het weet heb je dezelfde dag al een salontafel van pallethout.

Lantaarn van steigerhout

Met steigerhout kan je leuke dingen maken, zoals een lantaarn van steigerhout. Wij zullen in een aantal stappen laten zien hoe je deze lantaarn zelf kan maken.

Steigerhouten kerstboom

Zelf ook een kerstboom maken van steigerhout? Met ons stappenplan laten wij in een aantal eenvoudige stappen zien hoe je zelf deze kerstboom van steigerhout kan maken.

Serveerplank

Zelf ook een serveerplank willen maken? Dat kan in een aantal eenvoudige stappen. En voordat je het weet, heb je je eigen serveerplank voor de feestdagen.

Plantenrek

Dit plantenrek is een echte blikvanger en daarnaast zeer eenvoudig zelf te maken. In een aantal stappen leggen wij uit hoe je je eigen plantenrek kan maken.

Maak je eigen wigwam kerstboom!

Wil je een keer een creatieve boom in de kamer met kerst? Maak dan de wigwam boom! Het is een unieke boom welke je kunt versieren naar je eigen smaak! Wij helpen je graag met de opzet van de boom en wat je daar allemaal voor nodig hebt.

Hoe maak je een kerststal?

Wil je graag een kerststal in huis? Bekijk dan hier hoe je zelf een kerststal kunt maken! Met veel hout kun je al veel kanten op! Je kunt de stal eventueel ook verder aankleden met kleur of stof.

Een kaarten kerstboom maken?

Wil je een creatieve kerstboom maken? En wil je alle kerstkaarten op een leuke manier bij elkaar hangen?Maak dan een kaarten kerstboom voor in huis!

Hoe maak je een stoere kerstboom?

Wil je een kerstboom maken helemaal naar je eigen stijl? Maak dan deze stoere kerstboom! Je kunt hem verven in de kleuren die je zelf wilt, om zo de kerstboom helemaal eigen te maken!

Zelf kandelaars maken

Zelf op een eenvoudige en sneller manier een kandelaar maken? Maak er één van hout en één met een zeskantenmoer. Doe hier inspiratie op en ga zelf snel aan de slag.

Bank van steigerhout

Altijd al een bank willen hebben van steigerhout. In een aantal stappen leggen wij uit hoe je deze bank kan maken.

Borreltafel

De zelfgemaakte buitentafel is een handige aanvulling in de tuin tijdens feestjes. Ideaal met ijs in de bakken om drankjes koel te houden of ruimte over te houden op de tafel zelf. Zelf zo'n borreltafel maken?

Zelfmaakidee stoeltje

Maak zelf van OBS of grenen multiplex dit eenvoudige stoeltje. Met het stappenplan en de benodigdheden maak je zelf dit leuke stoeltje.

Steigerhouttafel Kim

Altijd al een steigerhoutentafel willen maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Lees hier het eenvoudige stappenplan van de steigerhouten tafel Kim. 

Bekijk hier het stappenplan

Maak je eigen kinderhut

Maak van je tuin een speelparadijs voor jouw kleine avonturier. De hut is gemaakt van douglas hout. Deze Europese houtsoort heeft een warme en natuurlijke uitstraling met een fijne tot matig grove nerf. Het is één van de hardste houtsoorten en kan daarom heel goed onbehandeld in ons Hollandse klimaat worden gezet. Met behulp van de werkbeschrijving kan jij zelf ook zo’n stoere hut maken!

Buitenkeuken maken?

Bij Eigen Huis & Tuin zag je deze verrijdbare buitenkeuken. Ideaal voor de lange zomeravonden wanneer je geen zin hebt om binnen in de benauwde keuken een maaltijd te bereiden. Bovendien kun je deze buitenkeuken gemakkelijk zelf maken!

Zelfmaakidee Eigen Huis en Tuin

Zelfmaakideeen voor een kinderkamer

Zelfmaakidee voor een jongenskamer?
Klik hier

Zelfmaakidee voor een meisjeskamer?
Klik hier

 

 

 

Badkamerkast

Hoekwasmand

Balkontafel

Bedombouw

 

Tijdschriftenkast

Salontafel

Speelgoedhijskraan