Sencys universeel purschuim 500ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
IsolatieschuimSencys producten
 • Snelle uitharding
 • Groot vullend vermogen
 • Uitstekende hechting op vrijwel alle ondergronden
 • Geluid- en warmte-isolerend

Toon specificaties
Inhoud
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
IsolatieschuimSencys producten
+ 45.000 producten online
Gratis verzending vanaf 50,-
Haal bestelling na één uur op
Meer klusvoordeel met Praxis Plus!
Productomschrijving

Sencys purschuim PU is een isolatieschuim. Het is snelverhardend en gelijkmatig doorhardend 2-componentig polyurethaanschuim voor montage, afdichting en/of lijmtoepassingen. Purschuim is onder meer bedoeld voor het isoleren bij dakbedekking, rondom ramen en onder de dakgoot.

EAN: 5400107577606

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Polymeer
  Vuurbestendig
  Nee
 • Gebruiksgemak
  Multipositie
  Nee
  Met schuimpistool
  Nee
 • Accessoires
  Met montagemiddel
  Nee
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambaar. Schadelijk bij inademing. Irriterend voor de ogen, de ademhalingswegen en de huid. Carcinogene effecten zijn niet uitgesloten (vervangen door R68, maar kan nog voorkomen). Kan overgevoeligheid veroorzaken bij inademing of bij contact met de huid. Kan in het aquatisch milieu op de lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Kan schadelijk zijn via de borstvoeding.
Voorzorgsmaatregelen
Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Gas/rook/damp/spuitnevel niet inademen (toepasselijke term(en) aan te geven door de fabrikant). Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Na aanraking met de huid onmiddellijk wassen met veel ? (aan te geven door de fabrikant). Draag geschikte handschoenen. Bij een ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen). Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Deze stof en de verpakking naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval brengen.

Alternatieven