Soudal Isolatieschuim SMX Genius 500ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
IsolatieschuimSoudal producten
 • Hoge isolatiewaarde, thermisch en akoestisch

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
IsolatieschuimSoudal producten
+ 45.000 producten online
Gratis verzending vanaf 50,-
Haal bestelling na één uur op
Meer klusvoordeel met Praxis Plus!
Productomschrijving

SMX® schuim is hét isolatie- en vulschuim van de toekomst, gemaakt volgens de allernieuwste en gepatenteerde SMX® technologie. Het revolutionaire aan het schuim is dat het 0% Isocyanaat bevat, één van de ingrediënten van PU schuim. Hierdoor is contact met de huid totaal zonder risico. Bovendien is dit schuim chloor- en broomvrij. De vulschuim is daarnaast ook energiebesparend en zeer flexibel. Na uitharding worden scheurtjes- en koudebruggen gemakkelijk vermeden.

EAN: 5411183094833

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Elastisch
  0 mm
  Vuurbestendig
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Multipositie
  Ja
  Met schuimpistool
  Nee
 • Accessoires
  Met montagemiddel
  Ja
GHS02
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Voorkom lozing in het milieu. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven