image_1

Rubson anti-infiltratie siliconen zwart 10+2kg gratis

 • Zeer elastisch
 • Uiterst duurzaam
 • Hoge weerstand tegen UV stralen

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Rubson anti-infiltratie siliconen is een waterdichte, super elastische zwarte coating voor vlakke of hellende daken, funderingen en ondergrondse materialen. Je kan er bovendien ook goten en golfplaten mee renoveren. Deze zwarte siliconenpasta kan op de meest voorkomende ondergronden zoals steen, baksteen, dakpannen, shingles, metaal, lood, zink, beton en hout aangebracht worden.

Eénmaal droog biedt het een uitzonderlijk weerstand tegen UV-stralen en natuurlijke veroudering en is het waterdicht. Het is zeer elastisch en vangt uitzetting en krimp door temperatuurschommelingen perfect op. Het is bestand tegen extreme temperaturen van -30°C tot +120°C. Rubson Anti-Infiltratie Silicone zal na 1 uur droog aanvoelen en na 24 uur droog zijn tot op de kern.

Deze silicone hecht niet op kunstleien, PE, PP en EPDM. Het kan niet geverfd worden. Verpakking bevat 10 kg + 2 kg gratis.

EAN: 5412530761149

Specificaties
 • Algemeen
  Type beschermingslaag dakbedekking
  Dakherstelling
 • Technische kenmerken
  Geschikt voor
  Schuin dak, Plat dak
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
 • Gebruiksgemak
  Beoogd gebruik
  Dakbedekking
  Verwerkingsmethode
  Blokkwast
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

Alternatieven