Bison siliconenkit super silicone sanitair transparant 300ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
VoegkittenBison producten
  • Na 2 uur belastbaar met water
  • Ongevoelig voor schimmel
  • Makkelijk verwerkbaar

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
VoegkittenBison producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Kies voor een waterbestendig siliconenkit met Bison Super Silicone Sanitair. De kit is ideaal voor het afdichten van voegen, naden en kieren in badkamers, keukens, toiletten en douches en binnen 2 uur met water belastbaar. Geschikt om te gebruiken bij voegen tussen wandtegels en badkuipen, douchecabines, wastafels, aanrecht, gootstenen en tussen betegelde wanden. De transparante siliconenkit hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Ga je aan de slag met acryl baden, douchebakken of kunststof douchewanden? Kies dan voor Bison siliconenkit voor Acrylbaden.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon en stof-, roest-, verf- en vetvrij is. Behandel kunststof met Bison Silicon primer en ruw deze licht op. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Zorg voor een voegbreedte van 6-12mm en breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 10 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.

EAN: 8710439155081

Vochtwerend
Nee
Niveau van waterbestendigheid
Waterbestendig
Overschilderbaar
Ja
Elastisch
Ja
Kleurfamilie
Transparant
Kleur
Transparant
Flexibel
Ja
UV-bestendig
Ja
Gevarenaanduiding
Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. Bevat 4,5-dichloor-2-octyl-2H-isothiazool-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook