image_1
image_1image_2

Bison siliconenkit bouw wit 300ml

 • Uitstekende hechting op alle materialen
 • Makkelijk verwerkbaar
 • (Zee)waterbestendig
 • Kleurvast

Toon specificaties

15% KEUZEKORTING

i

11,

99

10,

19
Productomschrijving
Bison siliconenkit Bouw is speciaal geschikt voor alle bouwafdichtingen. Gebruik de witte kit voor het afdichten van bewegende voegen, dilatatie- en aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. De kit hecht op alle ondergronden en zonder primer op alle bouwmaterialen zoals beton, steen, natuursteen, keramiek, glas, metaal, rubber, hout en kunststof.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon, stof-, roest- en vetvrij is. Plak de randen van de voeg af met schilderstape en zorg voor een voegbreedte van 6-20mm. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 10 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.

EAN: 8710439032351

Specificaties
 • Algemeen

  Type kit

  Voegkit
 • Technische kenmerken

  Schimmelwerend

  Nee

  Zuurvrij

  Ja

  Elastisch

  Ja

  Niveau van waterbestendigheid

  i

  Waterbestendig

  Vochtwerend

  Nee

  UV-bestendig

  i

  Ja
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

  Kleur

  Wit
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven