image_1
image_1image_2

Bison siliconenkit auto marine zwart 60ml

 • (Zee)waterbestendig
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Ongevoelig voor schimmel

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Bison siliconenkit Auto Marine is speciaal geschikt voor het waterbestendig afdichten van auto's, caravans of boten. Gebruik de kit voor het afdichten van bijvoorbeeld koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten. Ook ideaal voor het coaten van rubberprofielen bij de caravond, auto of boot. De siliconenkit hecht op las, aluminium, gelakt metaal en hout, rubber en verschillende soorten kunststof. Geen hechting op Polyethyleen, Polypropyleen, P.T.F.E, acrylglas en onbehandelde metalen.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon, stof-, roest- en vetvrij is. Plak de randen van de voeg af met schilderstape en snijd de dop schuin af. Breng de kit gelijkmatig in de voeg aan en strijk deze binnen 10 minuten glad. Verwijder de tape direct na het aanbrengen. Uitharding 3 mm in 24 uur, 7mm in 3 dagen.

EAN: 8710439103167

Specificaties
 • Algemeen
  Type kit
  Voegkit
 • Technische kenmerken
  Schimmelwerend
  Ja
  Zuurvrij
  Nee
  Elastisch
  Ja
  Niveau van waterbestendigheid
  Waterbestendig
  Vochtwerend
  Nee
  UV-bestendig
  Ja
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
  Kleur
  Zwart
  Werking
  Beschermend
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Ja
  Overschilderbaar
  Nee
Gevarenaanduiding
Bevat 4,5-dichloor-2-octyl-2H-isothiazool-3-on, Dimethylbis[(1-oxoneodecyl)oxy]stannane. Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Voorkom lozing in het milieu. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven