image_1
image_1image_2

Bison universele alleslijm 25ml

 • Transparant
 • Waterbestendig
 • Universeel

Toon specificaties

3,

99

per l 3,99

Productomschrijving
Bison universele alleslijm is onmisbaar in ieder huishouden en bij elk knutselproject. De lijm is geschikt voor gebruik op papier, karton, textiel, diverse kunststoffen, piepschuim (Tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, keramiek, porselein en metaal. De alleslijm is kleurloos, waterbestendig en temperatuurbestendig van -10°C tot +80°C.

Zorg dat de te lijmen materialen schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Breng de lijm dun en gelijkmatig aan op beide oppervlakken en laat deze kort drogen. Druk - wanneer de lijm nog vochtig is - de materialen stevig op elkaar en laat deze 24 uur drogen. Ga je met dunne, poreuze materialen zoals papier aan de slag? Breng dan de lijm aan één zijde aan.

Verpakking bevat 25 ml.

EAN: 8710439075990

Specificaties
 • Algemeen

  Type lijm

  Lijmaccessoire
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  35 °C

  Maximale temperatuurbestendigheid

  80 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  5 °C

  Substantie

  Vloeistof

  Materiaal van doeloppervlak

  Textiel, Metaal, Kunststof, Keramiek, Karton, Hout, Glas, Papier, Alle oppervlaktes
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Transparant

  Vorm

  Buis
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven