• NaN
image_1

Bison lijmpatroon transparant 7mm 12 stuks

 • Weerbestendig
 • Zeer sterk
 • Korte uithardingstijd

Toon specificaties

3,

79

per stuk(s) 0,32

30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Lijm in slechts enkele seconden hout, plastic, textiel, karton, tegels, glas of keramiek met Bison Glue sticks Super. De transparante lijmpatronen zijn ideaal voor al je klussen. De lijmpatronen zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met glue guns met lijmsticks van 7 mm.

Zorg dat de te lijmen materialen droog, schoon, stof- en vetvrij zijn. Zet het pistool op de steunbeugel en plaatst de stekker in het stopcontact. Plaats het lijmpatroon in het pistool en laat deze 5 minuten opwarmen. Breng de lijm in puntjes of strepen op 1 van de zijden aan en druk de beide oppervlakken direct tegen elkaar aan. De verbinding zit binnen enkele seconden vast.

EAN: 8710439027975

Specificaties
 • Algemeen

  Type lijm

  Speciaallijm
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  35 °C

  Maximale temperatuurbestendigheid

  70 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  5 °C

  Substantie

  Vast

  Niveau van waterbestendigheid

  i

  Niet waterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Transparant

  Kleur

  Transparant
GHS02GHS07
Gevarenaanduiding
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Licht ontvlambaar. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Explosieveilige elektrische / ventilatie- / verlichtings- / ... apparatuur gebruiken. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Maatregelen treffen tegen ontladingen van statische elektriciteit. In geval van brand ? gebruiken (blusmiddelen aan te duiden door de fabrikant. Indien water het risico vergroot, toevoegen: ? .Nooit water gebruiken.). Deze stof en de verpakking als gevaarlijk afval afvoeren. Gesloten verpakking op een goed geventileerde plaats bewaren.

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten