image_1
image_1image_2

Bison kit Tix 100ml

 • Makkelijk smeerbaar
 • Direct vast
 • Gelvormig

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Bison TIX is een super sterke, gelvormige, universele contactlijm. De lijm is makkelijk te smeren, druipt niet en trekt geen draden. Het is geschikt voor gebruik op rubber, leer, textiel, hout, metaal, plastic en beton. De lijm druipt niet waardoor hij uitermate geschikt is om verticaal te gebruiken. Gebruik de lijm voor het lijmen van vloerbedekking, trapmatten of voor reparaties aan schoenen, tassen of tapijt.

Zorg dat de te lijmen materialen droog, schoon en stof- en vetvrij zijn. Zorg bovendien dat de oppervlakken goed op elkaar passen. Breng de lijm dun en gelijkmatig aan op beide oppervlakken met een fijngetande lijmkam. Laat de lijm 10 tot 25 minuten drogen. Zodra de lijm geen draden meer trekt, kun je de oppervlakken samenvoegen. Druk, pers of rol de materiaal stevig aan.

Verpakking bevat 100 ml.

EAN: 8710439060798

Specificaties
 • Algemeen
  Type lijm
  Contactlijm
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  35 °C
  Maximale temperatuurbestendigheid
  0 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  10 °C
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Beton, Metaal, Hout, Textiel, Leer, Rubber
  Niveau van waterbestendigheid
  Niet waterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Geel
  Kleur
  Geel
  Vorm
  Buis
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Ja
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Bevat pijnhars. Kan een allergische reactie veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. In geval van brand: blussen met waternevel, alcoholbestendig schuim, bluspoeder,kooldioxide.. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven