image_1
image_1image_2image_3

Bison afdichtingskit seal max white 280ml

 • Ultieme hechting op alle, zelfs vochtige, ondergronden
 • Binnen en buiten toepasbaar
 • Ongevoelig voor schimmel
 • Overschilderbaar

Toon specificaties

13,

49

per l 48,18

Productomschrijving
Ga je aan de slag binnen, buiten, in de keuken of in de badkamer? Bison Seal Max is geschikt voor alle afdichtingsklussen. Ideaal om de trap netjes mee af te werken, de badkuip waterdicht af te dichten, naden bij de vloer netjes weg te werken of scheuren in binnen- of buitenmuur te repareren. De kit is geschikt om te gebruiken op vrijwel alle bouwmaterialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, RVS, chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), PVC, ABS, PC).

Zorg dat de ondergrond goed schoon, stof-, en vetvrij is. Plak de randen van de voeg af met schilderstape en zorg voor een minimale voegbreedte van 6mm. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 5 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken. De kit is binnen 2 uur overschilderbaar.

EAN: 8710439250137

Specificaties
 • Algemeen

  Type kit

  Voegkit
 • Technische kenmerken

  Schimmelwerend

  Nee

  Zuurvrij

  Ja

  Elastisch

  Ja

  Vochtwerend

  Nee

  UV-bestendig

  i

  Ja
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

  Kleur

  Wit

  Werking

  Beschermend
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven