image_1
image_1image_2image_3

Bison acrylaatkit 30 min wit 300ml

 • Overschilderbaar na 30 min
 • Vochtbestendig
 • Alleen binnen toepasbaar
 • Uitstekende hechting

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Klaar je klus supersnel met Bison acrylaatkit 30 min. Deze afdichtingskit is binnen 30 minuten overschilderbaar in jouw gewenste kleur. De kit is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren. Bijvoorbeeld bij je deur- en raamkozijnen, plafonds of bij scheuren en barsten in binnenmuren. De acrylaatkit is geschikt om te gebruiken op baksteen, beton, hout, glas, keramische tegels, metaal en hard PVC. De kit zal niet hechten op bitumen, PP, PE, P.T.F.E. en siliconen. Wil je beglazing afdichten? Kies dan voor de Bison beglazingskit.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon, stof-, roest- en vetvrij is. Ga je met een poreuze (zuigende) ondergrond aan de slag? Behandel deze eerst met een verdunde acryloplossing zodat de kit beter hecht. Plak de randen van de voeg af met schilderstape en zorg voor een minimale voegbreedte van 6mm. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 5 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.

EAN: 8710439032894

Specificaties
 • Algemeen
  Type kit
  Voegkit
 • Technische kenmerken
  Schimmelwerend
  Nee
  Zuurvrij
  Nee
  Elastisch
  Nee
  Vochtwerend
  Ja
  UV-bestendig
  Ja
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit
  Kleur
  Wit
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Nee
  Overschilderbaar
  Ja
Gevarenaanduiding
Bevat mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2- methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1), 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

Alternatieven