Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

BluCave opbergsysteem | De nieuwe manier van opbergen

Het BluCave opbergsysteem is een uniek opbergsysteem voor de doe-het-zelver die de flexibilteit wil om gereedschap modern en handig op te bergen.

BluCave is een veelzijdig opbergsysteem. Dit systeem biedt universele en variabele opslagmogelijkheden voor machines, handgereedschappen en diverse losse materialen.

Dragen

Klikken

Opbergen

Voor in de werkplaats

Waar je ook gaat klussen. Met BluCave heb je altijd en overal je gereedschap bij je. De systeemrails kun je overal installeren waar je wilt. Dit kan bijvoorbeeld in je werkplaats, werkkamer of schuur. Dit wordt de uitvalsbasis van waaruit je je gereedschap opslaat.

...of in de bestelbus

Mocht je veel onderweg zijn voor klussen of projecten, dan kun je de systeemrails natuurlijk ook monteren in bijvoorbeeld een bestelbus. Op deze manier heb je je gereedschap overal en altijd bij je, waar je ook naartoe rijdt.

De basis

De basis bestaat uit een systeemrail en een of meerdere koffers om aan de systeemrail op te hangen of monteren. De systeemrail is er in twee smaken. Er is een systeemrail voor maximaal 2 systeemkoffers en er is een systeemrail voor maar liefst 4 systeemkoffers. Bevestig de systeemrail aan de wand en klik de systeemkoffer(s) naar keuze in de systeemrail en begin met het inrichten van je opbergsysteem.

Richt je opbergsysteem in naar jouw smaak


 1. Kies je basis set

  Een basis set bestaat uit een systeemrail en een of meerdere koffers. Hiermee is de basis gelegd voor jouw gepersonaliseerde opbergsysteem.

 2. Kies de uitbreidingen

  Kies vervolgens de uitbreidingen die het beste aansluiten op jouw eisen en wensen.

 3. Monteer de basis

  Vervolgens monteer je de systeemrail in je werkruimte, schuur of bestelbus.

 4. Opbergen maar

  Nu kun je jouw klusgereedschap makkelijk en naar hartelust opbergen.

Everything clicks into place met BluCave.

Wij helpen graag!

Zo werkt BluCave


De basissets van het BluCave opbergsysteem

De uitbreiding

Door de diverse uitbreidingsmogelijkheden heb je de flexibilteit om het systeem geheel custom-made te maken.

Bekijk de uitbreidingsmogelijkheden


 1. De koffer inrichten

  Met de lades en verdelers wordt het BluCave opbergsysteem verder ingericht naar eigen inzicht en boehoefte, ideaal om handgereedschap en accessoires of andere grote en kleine onderdelen handig en netjes op te bergen of mee te nemen. De lades zijn er in twee maten: een enkele lade en een dubbele lade en wordt geleverd met verdeler om de bovenkant van de lade af te sluiten.

 2. Extra flexibiliteit

  Met de BluCave power module voorzie je het opbergsysteem van extra stroom en licht. Tevens maakt de module het mogelijk om stroom te controleren met een aan/uit knop en bevat het een verlengsnoer van 6 meter. Op deze manier wordt je bereik vergroot en toegang tot stroom makkelijker. De power module klikt eenvoudig aan de rail en is uit te breiden met optionele werklamp en stekkerdoos.

 3. Extra stekkerdoos?

  Voorzie je werkruimte van extra flexibiliteit met de 4-voudige stekkerdoos met een kabel van 140 cm. Past zowel in de power module als onder het systeemschap.

 4. Lichtje erbij

  Altijd een goed verlichte werkomgeving met de BluCave werklamp! Deze praktische werklamp, met uitklapbare standaard, is een ideale uitbreiding van het BluCave opbergsysteem. De werklamp past in de power module en/of onder het systeemschap en is ideaal om je werkplek altijd goed kunnen te verlichten.

 5. Wow! Het systeemschap

  Het systeemschap is een handige uitbreiding die het BluCave systeem nog mulifunctioneler maakt en kan als individueel schap worden geïnstalleerd of als uitbreiding van het opbergsysteem dienen. Tevens is het schap een oplossing voor verlichting en stroomvoorziening boven een werkbank, door de bevestigingsmogelijkheden onderaan het schap. Kortom, maak van je opbergsysteem een robuust en multifunctioneel ‘power-house’ met deze geweldige uitbreiding. Het schap heeft een draagkracht van 20 kg, is direct aan de muur of wand te bevestigen en wordt geleverd inclusief 4 enkele lades.

 6. Let´s dance

  De eerste gereedschapkoffer ter wereld met een Bluetooth speaker! Beluister je eigen muziekbibliotheek, populaire muziekservices of internetradio tijdens al je kluswerkzaamheden. Dit systeem is robuust, toegankelijk via Bluetooth en is vast te zetten in de BluCave gereedschapskoffer of los te gebruiken. De sterke bass en het heldere geluid zorgen dat je altijd optimaal van je eigen muziek kunt genieten.

 7. Afsluiten en beschermen

  Deze stalen afsluitbare kap is de ‘motorkap' van het BluCave systeem. De stijlvolle uitstraling en functionele bescherming tegen stof en diefstal maakt deze kap een must voor elk BluCave systeem. Eenvoudig te monteren en te bedienen door de lichte gasveren. Wordt geleverd met 2 sleutels om het BluCave systeem af te sluiten.

Everything clicks into place met BluCave.

Wij helpen graag!

Klantgetuigenis (Engels)


De uitbreidingsmogelijkheden van het het BluCave opbergsysteem

Zo werkt het BluCave systeem

Klantgetuigenis (Engels)


Philips logo

BluCave is een opbergsysteem bestaande uit een reeks van modulaire producten. Alles kan aan elkaar geklikt worden en geeft je zo de flexibiliteit om je opbergsysteem compleet in te richten naar jouw eisen en/of wensen. Personaliseer je eigen doe-het-zelf ruimte en tover je werkplaats om tot een veelzijde, flexibele en professionele werkplaats, de keuze is aan jou!

Bekijk hier alle producten van BluCave.