Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Verwarming
 4. Terug naar Centrale verwarming & vaste installatie
 5. Terug naar Vloerverwarming

Vloerverwarming

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Materiaal

  Merken

  Verkocht door

  Kleurfamilie

  Kortingsacties

  Kleur

  Voltage (V)

  Hoogte (cm)

  Prijs (€)

  tot

  Vermogen (W)

44 producten
Sorteren op:
i


QH - Elektrische Vloerverwarming - Soft Touch Thermostaat - Zwart - 3,0m² 450W

20%

korting

QH - Elektrische Vloerverwarming - Soft Touch Thermostaat - Zwart - 3,0m² 450W

Thuisbezorgd

233,

94

187,

15

 1. 1
 2. 2

Heerlijk warme voeten als je de douche uitstapt, geen koude vloer meer als je ‘s ochtends de woonkamer in komt, en geen ontsierende radiatoren meer in huis waardoor je een zee van ruimte creëert. Met het plaatsen van vloerverwarming is dit allemaal mogelijk. Vroeger was het echt een luxe, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor het behaaglijke comfort dat vloerverwarming kan bieden. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want via Praxis kan je erg voordelig vloerverwarming kopen. Zo hebben we in ons assortiment elektrische vloerverwarmingsmatten en vloerverwarmingssets die je op het lichtnet aan kunt sluiten. De installatie is eenvoudig; berekenen hoeveel matten je nodig hebt, uitrollen, op maat knippen en aansluiten, zodat je daar weer de topvloer op kunt monteren. Zo heb je in een handomdraai een luxe, behaaglijke vloer in huis.

Zelf een vloerverwarmingsmat installeren

Het plaatsen van vloerverwarming heeft veel voordelen. Niet alleen de ruimtelijke aspecten zijn aantrekkelijk, maar ook wordt de warmte geleidelijk over de ruimte verdeeld en daardoor zal het bij een wat lagere temperatuur eerder behaaglijk in huis zijn dan via de gewone verwarming. Vaak kan de temperatuur 1 á 2 graden lager worden ingesteld en dat kan toch gaan schelen in de energiekosten. Wel duurt het opwarmen wat langer, dus vaak wordt er toch nog voorzien in een extra verwarmingselement als een ruimte snel op temperatuur moet worden gebracht. Bij de keuze van het vermogen van de elektrische vloerverwarming moet je letten op de ondervloer en vloerbedekking die je gaat plaatsen. Zo stelt een houten vloer of laminaat topvloer andere eisen aan de verwarming dan keramische tegels. En voor de plaatsing in natte ruimtes kan je het beste verwarmingsmatten nemen die speciaal daarvoor geschikt zijn.

Bij Praxis vloerverwarmingsets eenvoudig & snel online bestellen

Ga je zelf aan de slag met de installatie van de vloerverwarming, maar kan je wel wat tips gebruiken, lees dan het uitgebreide stappenplan 'elektrische vloerverwarming aanleggen' plus de bijbehorende video waar alles punt voor punt wordt uitgelegd. Ook lees je hier hoe je de matten het beste verder kunt verwerken om een egale ondervloer te creëren. Verder is het verstandig om het aansluiten van de elektra aan het lichtnet door een vakman te laten uitvoeren, zodat je straks veilig en zonder risico’s de vloer kunt betreden. De bijbehorende thermostaten worden bij de sets geleverd, maar heb je verder nog aansluitmateriaal nodig of wil je toch nog een radiator ophangen, kijk dan bij de installatieproducten voor verwarming, of maak een keuze in ons ruime assortiment designradiatoren en paneelradiatoren. Heb je de keuze voor je vloerverwarming gemaakt, dan hebben we meestal alle typen en formaten in onze Praxis winkels liggen. Maar heb je veel matten nodig en wil je zeker niet misgrijpen, bestel ze dan eenvoudig en voordelig online.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten