Geen zoekresultaten gevonden voor ' '
Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord
Elektrische verwarmingspanelen: energiezuinige verwarming voor het hele huis
Wil je graag je huis verwarmen, maar beschik je niet over de ruimte om radiatoren of elektrische bijverwarming, zoals een petroleumkachel neer te zetten? Met de elektrische verwarmingspanelen van Praxis bespaar je niet alleen ruimte, maar ook geld op je energierekening! De panelen zijn slank van design en kunnen gemakkelijk aan de wand gemonteerd worden, waardoor ze zowel een alternatief als aanvulling kunnen zijn voor je centrale verwarming. In tegenstelling tot de traditionele verwarmingsmethoden, zoals een designradiator, wordt een verwarmingspaneel door elektriciteit aangedreven. Eén verwarmingspaneel verbruikt slechts 400 watt en kan hiermee een ruimte van 12 m2 verwarmen binnen een korte tijd van 45 minuten.
Schilder je verwarmingspaneel in elke denkbare kleur
Een verwarmingspaneel levert je vele voordelen op. Naast ruimtebesparend en lage verbruikskosten is dit elektrische verwarmingselement ook nog eens gemakkelijk te monteren, veilig in gebruik, geluidloos en een moderne eyecatcher in je huis. Het paneel is uitgevoerd in een stijlvol en slank wit design dat mooi in de muur overloopt. Zie je het verwarmingspaneel liever in een andere kleur? Dat kan, de panelen kunnen met verf op waterbasis in elke denkbare kleur geschilderd worden! Het elektrische verwarmingpaneel bereikt al in slechts 15 minuten de maximale temperatuur van 75 graden. De maximum temperatuur en verstelbare hoogte maakt de panelen ook veilig te gebruiken in de omgeving van kinderen en huisdieren.
Altijd de gewenste temperatuur
Een elektrisch verwarmingspaneel maakt gebruik van natuurlijke luchtcirculatie. Aan de onderkant van het verwarmingselement wordt koude lucht aangezogen en vervolgens omgezet in warme lucht. Deze warmte wordt gegenereerd in de smalle luchtstrook aan de achterkant tussen het verwarmingspaneel en de wand. 90 procent van de warme lucht blijft in het paneel hangen; de overige 10 procent wordt via de voorzijde uitgestraald naar de ruimte. Hierdoor blijft het verwarmingspaneel langer warm en verbruikt hij minder energie. De gewenste temperatuur is handmatig in te stellen via een thermostaat, die in het verwarmingspaneel geplaatst kan worden. Wanneer de kamer temperatuur onder deze warmtegraad komt, slaat het verwarmingspaneel automatisch aan. Heeft de kamer eenmaal de gewenste temperatuur bereikt, dan schakelt het verwarmingselement automatisch uit. Zo is je huis altijd perfect verwarmd.