Toiletzittingen

Vergelijk producten (0)
 • AquaVive toiletzitting familie wit softclose

  De AquaVive toiletzitting familie wit is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; Kunststof scharnier. Dit type toiletzitting is naast wit ook verkrijgbaar in andere kleuren. De toiletzitting is eenvoudig te verwijderen, ideaal tijdens het schoonmaken, en beschikt over softclose, waardoor de bril nooit meer te hard dichtgaat.

  Vergelijk dit product
  32.99
 • Tiger toiletzitting Springfield slowclose wit

  De zitting en de deksel van de Tiger slowclose toiletzitting Springfield, vallen langzaam en geruisloos dicht. Desgewenst kan deze toiletzitting door middel van één druk op de knop van de toiletpot worden verwijderd. Hierdoor kunnen de toiletpot en de toiletzitting eenvoudiger worden schoongemaakt. Gemaakt van duroplast en daardoor krasvast.

  Vergelijk dit product
  49.99
  24.99
 • AquaVive toiletzitting MDF sloophout

  De AquaVive toiletzitting MDF sloophout is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast sloophout ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • Tiger toiletzitting Springfield zwart

  Deze zwarte, softclose toiletzitting Springfield van Tiger heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. De toiletzitting Springfield is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Vergelijk dit product
  49.99
  24.99
 • AquaVive toiletzitting scharnier aluminium

  De AquaVive toiletzitting scharnier aluminium is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is Inclusief scharnieren. Dit type toiletzitting is gemaakt van aluminium en naast aluminium ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  8.99
 • AquaVive toiletzitting MDF wit

  De AquaVive toiletzitting MDF wit is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast wit ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • AquaVive toiletzitting MDF zwart

  De AquaVive toiletzitting MDF zwart is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast zwart ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Baseline toiletzitting kunststof PP wit

  De Baseline toiletzitting kunststof PP wit is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is Inclusief RVS bevestigingsmateriaal; kunststof scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van kunststof pp en naast wit ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  8.99