Makkelijk en snel je badkamer indelen doe je met de badkamerontwerper.
Sluiten
Laat een erkend vakman jouw tuinschermen plaatsen tegen een vaste prijs.
Sluiten

Toiletzittingen

Sanitair: advies en inspiratie

Wil je graag inspiratie opdoen voor sanitair in je badkamer of toilet? Praxis heeft een uitgebreide inspiratiepagina gemaakt over sanitair.

Bekijk de sanitair inspiratie pagina
 • Sencys toiletzitting met softclose en quick-release

  Deze softclose toiletzitting van Sencys heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • AquaVive toiletzitting familie wit softclose

  De AquaVive toiletzitting familie wit is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; Kunststof scharnier. Dit type toiletzitting is naast wit ook verkrijgbaar in andere kleuren. De toiletzitting is eenvoudig te verwijderen, ideaal tijdens het schoonmaken, en beschikt over softclose, waardoor de bril nooit meer te hard dichtgaat.

  Vergelijk dit product
  32.99
 • Tiger toiletzitting Springfield softclose wit

  De zitting en de deksel van de Tiger sloftclose toiletzitting Springfield, vallen langzaam en geruisloos dicht. Desgewenst kan deze toiletzitting door middel van één druk op de knop van de toiletpot worden verwijderd. Hierdoor kunnen de toiletpot en de toiletzitting eenvoudiger worden schoongemaakt. Gemaakt van duroplast en daardoor krasvast.

  Vergelijk dit product
  30.49
  53.99
 • Sencys MDF-toiletzitting man-vrouw

  Deze Sencys toiletzitting met man/vrouw patroon is gemaakt van MDF is geschikt voor alle standaard toiletpotten. De zitting is eenvoudig te monteren en beschikt over messing verchroomde scharnieren. De toiletbril heeft drie jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • AquaVive toiletzitting MDF sloophout

  De AquaVive toiletzitting MDF sloophout is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast sloophout ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • AquaVive toiletzitting MDF wit

  De AquaVive toiletzitting MDF wit is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast wit ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • AquaVive toiletzitting MDF rood

  De AquaVive toiletzitting MDF rood is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast rood ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  24.99
 • AquaVive toiletzitting MDF zwart

  De AquaVive toiletzitting MDF zwart is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast zwart ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Tiger toiletzitting Springfield pergamon

  Deze pergamon, softclose toiletzitting Springfield van Tiger heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. De toiletzitting Springfield is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Vergelijk dit product
  30.49
  53.99

Wc brillen bij Praxis

Toiletzittingen voor een toilet in iedere stijl

Is jouw toilet toe aan een nieuwe toiletzitting? Wil je een nieuwe wc-bril omdat de oude niet meer goed is? Of zoek je een nieuwe omdat je de oude niet meer mooi vindt? Misschien wil je gewoon een leukere toiletzitting, of eentje die beter bij de sfeer in de badkamer, het toilet of de rest van het huis past? Bij Praxis vind je heel veel toiletzittingen in heel veel stijlen. Wat dacht je van leuke dessins, zoals sloophout of een stadfoto? Ga je toch liever voor een vrolijke kleur? Is een houten toiletbril precies wat je zoekt? Of kies je gewoon een klassieke witte of zwarte bril? Zelfs dan heb je genoeg keuze. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je ook fijne familietoiletzittingen en slowclose brillen! Uiteraard kun je ook duoblok toilet kopen inclusief wc bril of een hangend toilet inclusief wc bril.

Slowclose toiletzitting en wc bril voor het hele gezin

Slowclose toiletzittingen, zijn zittingen die langzaam en geruisloos dichtvallen. Zo voorkom je de bekende knal wanneer de wc bril weer naar beneden wordt gedaan. Daarnaast geeft het je toilet ook nog eens een luxe uitstraling.

Met een wc bril voor het hele gezin, haal je een zitting in huis waar zowel volwassenen als kinderen comfortabel op kunnen zitten, zonder het gevaar te lopen in het toilet te zakken. Deze toiletzitting heeft namelijk twee brillen: een kleine en een grote. Met alleen de grote bril neergeklapt, is het een gangbare toiletzitting. Maar wanneer ook de kleinere bril is neergeklapt zorgt deze toiletzitting voor een ideaal kindertoilet.

Toiletzittingen online bekijken en online kopen bij Praxis

Bij Praxis vind je ook alle toiletzittingen online. Op onze website bekijk je alle wc-zittingen wanneer het jou het beste uitkomt. En wanneer je precies die bril ziet, die je graag wilt hebben, dan kun je deze gelijk online kopen. Wij zorgen dan dat deze toiletzitting netjes bij je thuisbezorgd wordt.