Toiletzittingen

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Tiger toiletzitting Springfield slowclose wit

  Tiger toiletzitting Springfield slowclose wit

  De zitting en de deksel van de Tiger slowclose toiletzitting Springfield, vallen langzaam en geruisloos dicht. Desgewenst kan deze toiletzitting door middel van één druk op de knop van de toiletpot worden verwijderd. Hierdoor kunnen de toiletpot en de toiletzitting eenvoudiger worden schoongemaakt. Gemaakt van duroplast en daardoor krasvast.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Afbeelding van AquaVive toiletzitting MDF sloophout

  AquaVive toiletzitting MDF sloophout

  De AquaVive toiletzitting MDF sloophout is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast sloophout ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • Afbeelding van AquaVive toiletzitting MDF wit

  AquaVive toiletzitting MDF wit

  De AquaVive toiletzitting MDF wit is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast wit ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Afbeelding van Aqua Vive toiletzitting met softclose en quick-release

  Aqua Vive toiletzitting met softclose en quick-release

  Deze softclose toiletzitting van AquaVive heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt.

  Vergelijk dit product
  41.99
 • Afbeelding van AquaVive toiletzitting familie wit softclose

  AquaVive toiletzitting familie wit softclose

  De AquaVive toiletzitting familie wit is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; Kunststof scharnier. Dit type toiletzitting is naast wit ook verkrijgbaar in andere kleuren. De toiletzitting is eenvoudig te verwijderen, ideaal tijdens het schoonmaken, en beschikt over softclose, waardoor de bril nooit meer te hard dichtgaat.

  Vergelijk dit product
  32.99
 • Afbeelding van AquaVive toiletzitting MDF zwart

  AquaVive toiletzitting MDF zwart

  De AquaVive toiletzitting MDF zwart is geschikt voor alle standaard toiletpotten en kan eenvoudig worden gemonteerd. De toiletzitting is inclusief RVS bevestigingsmateriaal; verchroomd aluminium scharnier. Dit type toiletzitting is gemaakt van MDF en naast zwart ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Afbeelding van Tiger toiletzitting Aiden wit

  Tiger toiletzitting Aiden wit

  Deze witte, softclose toiletzitting Aiden van Tiger heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. De toiletzitting Aiden is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Afbeelding van Tiger toiletzitting Springfield zwart

  Tiger toiletzitting Springfield zwart

  Deze zwarte, softclose toiletzitting Springfield van Tiger heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. De toiletzitting Springfield is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Vergelijk dit product
  49.99