Grohe complete toiletset Bau Arena keramiek wit

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
InbouwtoilettenGrohe producten
  • Met softclose wc-bril
  • Geruisloze waterspoeling
  • Eenvoudige installatie dankzij QuikFix
  • Wandcloset zonder spoelrand

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
InbouwtoilettenGrohe producten

Wat zijn de specificaties?

Deze set voldoet aan alle verwachtingen: de Grohe Bau Ceramic hangende wc en de Arena Cosmopolitan bedieningsplaat met een glanzende StarLight chroom afwerking.

Dankzij het Quickfix systeem kan je de wc in een handomdraai aan een wand of tussen een systeemwand plaatsen. Getest en gecertificeerd voor een belastbaarheid van ruim 400 kg. Het frame is stabiel en kun je veilig thuis ophangen. Je hebt geen gereedschap nodig om de slang, revisieschacht en watervoorziening aan te sluiten.

Met een hangende wc en verborgen waterreservoir zal het een stuk eenvoudiger zijn om je badkamer te reinigen. Bovendien heeft de wandcloset geen spoelrand. Zo blijven er geen bacteriën achter. Extra hygiënisch dus! De zitting is voorzien van softclose waardoor hij altijd langzaam en geruisloos sluit. Ook kun je de zitting in enkele simpele stappen verwijderen. Grohe Whisper geluiddemping vermindert het geluid van het spoelen en voorkomt dat het wordt overgedragen naar aangrenzende kamers. Dankzij EcoJoy dual-flush bespaar je bij het doorspoelen tot wel 50% op je waterverbruik.

EAN: 4005176390555

Geleverd met
Reservoir, wc-zitting en bevestigingsmateriaal
Kleur
Wit
Breedte
500 mm
Hoogte
1130 mm
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook