Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Schaatsen kun je ongetwijfeld een typische Hollandse sport of vrijetijdsbesteding noemen. Het professionele schaatsen is hier immens populair. Vergeleken met andere landen, komen veel schaatsploegen uit Nederland. De laatste winters heeft het natuurijs het een beetje laten afweten, maar gelukkig kunnen de fervente schaatsers altijd nog uitwijken naar de schaatsbanen. Bij Praxis koop je voordelige schaatsen voor jong en oud, van eenvoudige glij ijzers voor kinderen tot luxe noren met leren schoen en comfortabele hockey schaatsen.

Hockey schaatsen versus noren

Praxis heeft een groot assortiment hockey schaatsen in maat 36 tot en met 47. De verstelbare maten zorgen ervoor dat je kind langer plezier heeft van zijn schaatsen. Hockey schaatsen zijn schaatsen waar je snel en wendbaar op het ijs kunt manoeuvreren. De semi soft schoen voelt comfortabel aan. De uitneembare thermo binnenschoen zorgt voor een aangename warmte. De sluiting van onze hockey schaatsen bestaat uit een combinatie van gesp, velco strap en veter. Dit geeft de enkels extra steun. Onze noren zijn eveneens verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 47 en in verstelbare maten. Onze lange noren kun je sportieve, lange toertochten rijden. Deze schaatsen liggen stabiel op het ijs. Je koopt bij Praxis de klassieke noren met de lederen schoen met veter voor een zeer gunstige prijs. Voor extra steun en comfort raden wij onze semi soft noren aan. Nog nooit geschaatst? Probeer dan eens onze easy glider uit op het ijs. Het is de ideale schaats voor de beginner. Voor kinderen is er een kleine easy glider verkrijgbaar. Voor de allerkleinsten is er een schaats beschikbaar die je kunt instellen in maat 24 tot en met 30. Iedereen kan genieten op de ijsbaan met de voordelige schaatsen van Praxis.

Wintersport artikelen bij Praxis

Kun je geen genoeg van het buitenspel in de winter krijgen? Kijk dan ook eens naar ons assortiment sleeën. Kou trotseer je met onze heerlijk warme mutsen en handschoenen. Laat de sneeuw ons in de steek? Geen nood, kies dan voor de skateboards en waveboards van Praxis en surf ermee weg over de sneeuwloze straten. Deze winter verveel jij je geen moment met de sportieve producten van Praxis. Kom eens langs onze Praxiswinkel om ons assortiment van dichtbij te bekijken of bestel je favoriete artikelen snel en eenvoudig via de website van Praxis.