Bison lijmverwijderaar 200ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenBison producten
  • Universeel
  • Druipt niet

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenBison producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Verwijder lijmresten en vlekken snel en effectief met Bison Lijmverwijderaar. De spuitbus is geschikt voor het verwijderen van lijm- en stickerresten van vele ondergrond. Gebruik de verwijderaar ook voor het verwijderen van verf-, vet-, smeer-, inkt-, en olievlekken.

Test de verwijderaar eerst uit op een onzichtbaar deel van de ondergrond en verwijder zoveel mogelijk van de vlek handmatig. Spuit de lijmverwijderaar op de vlek en laat deze 2-3 minuten intrekken. Veeg het oppervlak met een doek en eventueel een schraper schoon.

EAN: 8710439216478

Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes
Vorm
Fles
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook