Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Heb je een eigen sauna in huis of wil je er een maken? Dan heb je behalve en saunacabine, saunaoven en sauna accessoires ook saunaverlichting nodig. Je moet natuurlijk wel kunnen zien hoe hoog de temperatuur is, of er nog nieuw water op de kooltjes moet en waar je voetenteiltje staat. Goede verlichting in je sauna is dus onontbeerlijk, maar je kunt hier niet zomaar ieder willekeurig lampje installeren. Saunaverlichting is speciaal bedoeld voor gebruik in een ruimte als deze, waar de temperaturen natuurlijk heel hoog kunnen oplopen. Ook zijn ze goed bestand tegen vocht, want ook dat komt in een sauna regelmatig voor. Daarnaast kan mooie saunaverlichting ook nog eens de sfeer in de cabine verhogen. Je bent hier waarschijnlijk in gaan zitten om heerlijk te ontspannen en jezelf even in hogere sferen te wanen. Door de warme temperaturen kom je al tot rust, maar je kunt het relax effect nog extra versterken door sfeervolle muziek en saunaverlichting. Ook deze kun je kopen bij de winkels van Praxis en op de website. Je vindt hier relatief eenvoudige saunalampen, maar ook een sterrenhemel set met LED verlichting en een lampenset met gekleurde LED lampen. Deze zijn allemaal speciaal ontworpen voor gebruik in sauna's en infraroodcabines en ze komen in diverse prijsklassen.

Het installeren van je saunaverlichting - wat heb je nog meer nodig?

Het installeren van je saunaverlichting is een belangrijke stap in het afmaken van je eigen privé sauna. Kijk eventueel bij het assortiment aan sauna's en infrarood cabines om te kijken welke het beste aansluiten bij jouw wensen, voordat je bijpassende verlichting bestelt. Richt de ruimte verder in met diverse sauna accessoires, zoals bankjes, wandrekjes en een goede thermometer. Investeer ook in goede ondersteuning, zoals een bijpassende sauna hoofdsteun. Zo kun je comfortabel naar jouw eigen sterrenhemel van LED lichtjes staren!

Saunaverlichting aanbrengen in je sauna - hoe pak je dat aan?

Bedenk voordat je overgaat tot het aankopen van verlichting hoe je de sauna denkt te gebruiken. Wil je vooral ontspannen achterover leunen en van een mooie lichtshow genieten met veranderende kleuren, of wil je bijvoorbeeld ook kunnen lezen tijdens je verblijf in de sauna? Deze zaken beïnvloeden je keuze en hoe je de verlichting aanbrengt. De saunaverlichting van Praxis wordt geleverd met een goede handleiding, zodat zelf installeren geen probleem hoeft te zijn.