Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Ben jij ook zo'n fan van de sauna? Dan ben je in goed gezelschap! Veel mensen kunnen intens genieten van de ontspannende warmte die zo'n heet hutje kan bieden. Het is een weldadig plezier om alle stress er in een keer uit te zweten. Bovendien is het goed voor de weerstand, de huid en de spieren. Ben je het zat om elke keer in de auto te moeten stappen om naar een wellness centrum of spa te gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om een sauna te installeren in of bij je eigen huis! Sommige mensen doen dit bijvoorbeeld in hun badkamer, een extra slaapkamer of in de schuur of garage. Praxis heeft een ruim assortiment aan sauna's en infraroodcabines en bijbehorende sauna accessoires in het assortiment. Voor het creëren van de warme temperatuur kun je kiezen voor verschillende soorten technologieën. Zo zijn er sauna's die werken met infraroodtechnologie, maar als je houdt van de meer klassieke saunabeleving, kun je in de winkels en op de website van Praxis ook saunaovens kopen. Saunaovens worden ook wel saunakachels genoemd en zijn er in vele soorten en maten. Een groot deel ervan werkt met hete kolen bovenop, waar je zelf water overheen kunt sprenkelen. Er zijn ook saunaovens die een combinatie bieden tussen sauna en stoombad. Deze zijn er in diverse formaten en met verschillende vermogens, zodat je er een uit kunt kiezen die goed aansluit bij de te verwarmen ruimte.

Saunaovens installeren - wat heb je hierbij nodig?

Heb je een mooie saunakachel gezien en wil je deze graag zo installeren dat de warmte ervan goed behouden blijft, maar een kleiner risico lopen dat je er per ongeluk tegenaan loopt? Omhul hem dan met mooie vurenhouten kachelbescherming. Ben je begonnen met het kopen van de inhoud van je sauna, maar heb je nog geen geschikte saunacabine gevonden? Ook hiervoor kun je terecht bij Praxis! Wil je comfortabel kunnen zitten bij je saunaoven? Investeer dan in sauna accessoires zoals een stevige lendensteun. Om zeker te weten dat je saunaoven goed werkt, kun je het beste een speciaal voor hoge temperaturen geschikte thermometer kopen.

Een saunaoven aansluiten - hoe ga je te werk?

De meeste saunaovens in het assortiment van Praxis werken op elektriciteit. Zorg er dus voor dat je de cabine vlakbij een stopcontact installeert. Lees de handleiding goed.