Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Aromatherapie voor in de sauna kopen bij Praxis

Heerlijk relaxen in je eigen sauna en jezelf verwennen met een scrub of lotion, ook dat is mogelijk met het ruime assortiment accessoires voor de sauna bij Praxis. Omring jezelf met heerlijke geuren uit een breed scala opgietconcentraten met frisse of ontspannende kruiden als lavendel, Alpenkruiden of kamille. Voor het opgieten kun je diverse toebehoren erbij kopen, van opgietlepel en sauna-ovens tot opgietemmers. Vul je sauna voordelig aan met aromatherapie, je vindt het nergens goedkoper dan bij Praxis.

Aromatherapieën van Praxis brengen je tot rust

Kom geheel tot ontspanning en laat de dagelijkse sores van je afglijden met de ontspannende aromatherapieën van Praxis. Maak van je sauna een wellness ruimte en geniet van de heerlijke geuren die de natuur te bieden heeft. Het opgietconcentraat met Alpenkruiden heeft een verrassend kruidig aroma. Verzacht je verkoudheid met het opgietconcentraat met eucalyptus. Voor elke stemming heeft Praxis een weldadige geur gevangen in een concentraat waarmee je zo’n 20 keer een heerlijke behandeling mee ondergaat. Maak je eigen privé arrangement compleet met het verfrissende peelingzout voor sauna's en infraroodcabines en sluit je saunabezoek af met een honinglotion die bijdraagt aan de regulatie van het vochtgehalte van je huid. Je voelt je hierna als herboren!

Zo werkt het opgietconcentraat van Praxis

Neem voor het gebruik van een sauna de gebruiksvoorschriften goed door. Het is belangrijk een sauna op de juiste manier te gebruiken om er het beste voor je lichaam en geest uit te halen. Voor het opgieten van water maak je gebruik van de (houten) opgietemmer en opgietlepel van Praxis. Voeg een kleine hoeveelheid opgietconcentraat in het frisse water in de emmer toe. Het concentraat laat zich snel oplossen in het water en de geur zal zich in de ruimte verspreiden. Met het ruime aanbod opgietconcentraten kun je kiezen uit klassieke geuren als eucalyptus en lavendel, of verkwikkende geuren als munt of citroen, of probeer eens een zwoele, zoete geur als exotic orange.