Filteren

Wandlampen voor iedere ruimte in huis

Ben je op zoek naar wandlampen om te combineren met vloerlampen? Zoek je badkamerverlichting voor aan de muur? Of wil je in de kinderkamer een vrolijke wandlamp? Misschien ben je op zoek naar industrielampen? Of juist naar een wandlamp voor sfeerverlichting aan de muur in de woonkamer? Je hebt keuze genoeg. Ook bij Praxis vind je veel wandlampen, in veel verschillende stijlen. En al deze lampen kun je ook heel eenvoudig online bekijken.

Wandlampen in de badkamer

In de badkamer worden wandlampjes vaak gebruikt. Niet alleen voor boven de wastafel als helder licht om je bij te kunnen opmaken of bij te kunnen scheren. Maar ook als goed licht voor je hele ruimte. Belangrijk voor het plaatsen van iedere lamp, in een vochtige ruimte als een badkamer, is de veiligheid. Lampen in vochtige ruimtes moeten aan extra veiligheidseisen voldoen. Wandlampen zijn daar geen uitzondering op. Plaats dus alleen speciale lampen voor vochtige ruimtes in je badkamer!

Online alle wandlampen bekijken en online kopen bij Praxis

Bij Praxis vind je alle wandlampen heel overzichtelijk bij elkaar. Niet alleen in de winkels, maar ook op onze website. Zo kun je nog eenvoudiger kijken of wij de lamp hebben, waar jij naar op zoek bent. Zie precies de lamp, die je wilt op onze site? Dan kun je deze ook gelijk online kopen. Wij zorgen dat deze wandlamp netjes bij je thuisbezorgd wordt. Heb je vragen over het bevestigen van wandlampen? Wil je advies over welke lampen geschikt zijn voor in de badkamer? Wij helpen je graag. Stel je vraag online of kijk op onze informatiepagina. Of kom naar een van onze winkels, waar we je gelijk kunnen laten zien hoe je het beste je lamp aan de muur bevestigd en waar je op moet letten bij badkamerlampen.