Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Diepte
 • Gewicht
 • Kleur
 • Materiaal
 • Met deksel
 • Met handgreep
1 product


   Opbergmeubels kopen voor kinderkamers bij Praxis

   Kinderen spelen graag met speelgoed, maar het opruimen vinden ze dan meestal weer niet zo leuk. Het liefste maken ze zichzelf onzichtbaar, wanneer het tijd is om op te ruimen. De kunst is dat je het opruimen leuk moet maken voor ze, bijna net zo leuk als ermee spelen kan zijn. Gelukkig heeft Praxis daar al over nagedacht voor jou, want hier kan je allerlei, aantrekkelijke opbergboxen, manden en speelgoedkisten vinden. Pak het slim aan en je hoeft je niet meer druk te maken over rondslingerend speelgoed. Daarmee wordt je huis meteen een veiliger plek om te wonen, aangezien al dat rondslingerende speelgoed pijnlijk en zelfs levensgevaarlijk kan zijn. Zo sla je twee vliegen in een klap.

   De verschillende soorten opbergmeubels die je bij Praxis kunt vinden

   De clou is dat de opbergmeubels in uiterlijk niet veel mogen afwijken van het speelgoed zelf. Zo kan je een geheel vormen, waarin het opbergen gewoon een onderdeel van het spelen wordt. Bij de Praxis zijn er allerlei opbergmeubels te vinden, waarvan er veel zo leuk zijn, dat je kind ze misschien nog leuker dan het speelgoed zelf vindt. Kies voor opbergkasten met een uiterlijk, dat bij hun speelgoed past; zoals een kast van Disney Princess of een opbergrek van Thomas de trein. Een kind dat gek is op Star Wars zal met liefde alle spullen in de robot R2D2 gooien, deze komt helemaal mooi uit met de bijpassende kist. Een speelgoedkist waar alle lieve knuffeltjes een dutje in kunnen doen, zal ook vast en zeker gewaardeerd worden. Koop voor alle kleine legoblokjes netjes de 4-delige opbergbox van LEGO en je hoeft nooit meer op een legostukje te trappen.

   Leer je kind spelenderwijs op te ruimen

   Houdt je kind heel erg van LEGO spelen? Dan is ie vast en zeker helemaal dol op de lego opbergmeubels van de Praxis. Kies voor verschillende vormen en kleuren en zet ze bij elkaar neer. Zo lijkt het net een soort LEGO voor reuzen, wat alleen al leuk is om mee te spelen. Iedere keer kunnen ze anders worden gestapeld, waardoor opruimen zelfs iets kan worden, waar kinderen naar gaan uitkijken. Er zijn zoveel verschillende kleuren en vormen te koop bij de Praxis, dat je voor iedere verjaardag en bijvoorbeeld kerstmis een nieuwe opbergbox cadeau kan geven. Ze kunnen er telkens een andere vorm aangeven, zo valt er zelfs een poppetje van te maken met het meisjeshoofd van LEGO erbij.