image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10image_11

Ring video deurbel Pro plug-in

 • Zie, hoor en spreek bezoekers via je telefoon, tablet of pc
 • Met bewegingsensor
 • Met nachtzicht
 • 1080p HD video
 • Zie, hoor en spreek bezoekers via je telefoon, tablet of pc.

Toon specificaties
Productomschrijving
Met de Ring Video Doorbell Pro kun je altijd en overal contact maken met iedereen die er voor de deur staat. Of je nu in het buitenland zit of het even te druk hebt om de deur open te doen, met Ring kun je bezoekers op afstand zien, horen en spreken vanaf je smartphone, tablet of pc. Dankzij het weerbestendige ontwerp en infrarood nachtzicht kun je je huis dag en nacht en in weer en wind in de gaten houden. De Ring Video Doorbell Pro heeft 1080p HD-video en aangepaste bewegingssensoren in een ultraslank ontwerp met verwisselbare voorpanelen. Hiermee biedt het de ultieme Ring-ervaring.

Met deze slimme deurbel kun je de bewegingszones zo instellen dat ze zich richten op de belangrijkste gebieden rond je huis. Wanneer iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert, ontvang je onmiddellijk een melding op je smartphone, tablet of pc. Je Chime, die ook bij het pakket inbegrepen zit, zorgt ervoor dat je deze melding ook in je huis te horen krijgt.

Elke Ring Video Doorbell Pro voorziet je van livebeeld, zodat je altijd je huis in de gaten kunt houden en op eventuele verdachte activiteiten kunt controleren. Via de gratis Ring-app kun je bezoekers zien, horen en spreken dankzij gestreamde HD-videobeelden en tweerichtingsspraak. In je Ring-pakket zitten ook vier verwisselbare voorpanelen zodat je de kleur kunt kiezen die bij jouw stijl en huis past. Een bestaande deurbelaansluiting is vereist voor de installatie van je videodeurbel.

EAN: 842861111330

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Diepte
  14 cm
  Breedte
  20 cm
  Hoogte
  25 cm
  Met nachtzicht
  Ja
  Aantal batterijen vast ingebouwd
  1
  Praatfunctie
  Ja
  Met camera
  Ja
  Met naamplaatje
  Nee
  Met beldrukknop
  Ja
  Methode van plaatsen
  Wandmontage
  IP-beschermingsklasse
  IP44
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zilver
 • Gebruiksgemak
  Bevestiging/aanbreng methode
  Muurbevestiging
  Met Smart home technologie
  Ja
  Bedraad of draadloos
  Bedraad

Alternatieven