1. Terug naar Home
  2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
  3. Terug naar Dakramen

Dakramen

Filteren

Sorteren op:

    Bezorg- en ophaalopties

    Merken

    Prijs (€)

    tot
4 producten
Sorteren op:

Ubbink dakraam purilan euro zonder gootstuk met isolatieglas 0350101

Alleen online

Ubbink dakraam purilan euro zonder gootstuk met isolatieglas 0350101

Dakramen

277,

-

Het plaatsen van een dakraam is de ideale oplossing als je met een kleine investering onder een donker schuin dak licht wilt creëren. Daarmee kan een zolder een hele andere bestemming krijgen; een slaapkamer, een werkruimte of washok. Ook kan je een trapportaal in een keer onderdompelen in een zee van daglicht door een dakraam net boven de zoldertrap in het schuine dak te zetten. Weet je al hoe groot het raampje moet worden, dan kan je bij Praxis voordelig kunststof dakramen kopen van onder andere het kwaliteitsmerk Ubbink. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende maten en modellen ramen, waaronder het professionele Purilan type. Ze zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit polyethyleen dat een lange levensduur garandeert, zijn weer- en UV bestendig en uiteraard 100% waterdicht.

Dakramen monteren met kennis van zaken

Het monteren van een dakraam is in principe geen erg grote klus en kan meestal van binnenuit gerealiseerd worden. Wel is het verstandig om dit door een vakman te laten uitvoeren; er moet immers wel een gat gemaakt worden in de balkenconstructie van het dak. En als het dak al geïsoleerd is moet je precies weten hoe de balken lopen. De dakramen in de collectie zijn geschikt voor gangbare dakhellingen van 25° tot 75°, zijn uitgevoerd in 4, 6 en 9 pans maten en zijn voorzien van enkelglas of isolatieglas. In principe kunnen kleine dakvensters, zoals deze modellen, zonder vergunning in een schuin dak geplaatst worden, vooral als dit aan de achterzijde van de woning is. Toch is het aan te bevelen om dit na te gaan bij de eigen gemeente. Doe het wel ruim voordat je aan de slag gaat met de klus.

Bij Praxis online voordelig dakramen bestellen

Wil je een dakvenster kopen, bestel deze dan voordelig in onze webshop. Zo ben je er zeker van dat het model van je keuze op voorraad is en je kunt altijd profiteren van aantrekkelijke kortingen en acties. Uiteraard zorgen we er dan voor dat het venster snel bij je wordt bezorgd zodat je met de montage aan de slag kunt gaan. Is je huis al voorzien van een dakraampje maar is het ruitje stuk, dan kan je in onze webshop ook een los raampje kopen van Ubbink. Ook verkopen we speciale afwerkranden waarmee je de aansluiting tussen het raam en de binnenzijde van het dak netjes kunt afmonteren. Heb je vragen over het plaatsen van dakramen of wil je graag advies bij het maken van je keuze, dan kan je altijd terecht bij onze experts op het klusforum.