Filteren

213 producten

Allibert vaste wand Priva 120x190cm transparant
Allibert vaste wand Priva 120x190cm transparant
Douchewanden & inloopdouches
Allibert vaste wand Priva 90x190cm transparant
Allibert vaste wand Priva 90x190cm transparant
Douchewanden & inloopdouches
Allibert vaste wand Priva 80x190cm transparant
Allibert vaste wand Priva 80x190cm transparant
Douchewanden & inloopdouches

Douchewand en inloopdouche bij Praxis kopen

Ga je een inloopdouche maken, of is je oude douchebak toe aan een frisse look? Dan kan je bij Praxis verschillende modellen douchewanden kopen. Met deze glazen douchewanden en -deuren scherm je het douchegedeelte op een praktische én mooie manier af van de rest van de badkamer. Niet alleen zorg je zo dat het douchewater niet alle kanten op spat, de mooie transparante douchewand designs hebben ook een ruimtelijke effect omdat ze al het licht doorlaten en maar weinig plek innemen. Want de douchewanden worden direct aan de muur en de tegelvloer bevestigd. Je kunt een douchewand kopen in breedtes van 90 tot 120cm, dus er is altijd wel een model douchewand die zeker gaat passen, ook als je een kleine badkamer hebt. Zo kan je met een inloopdouche iedere badruimte veranderen in een luxe spa. Kijk en vergelijk!

Populaire afmetingen:

  • douchewand 100x200
  • douchewand 120 cm
  • douchewand 100 cm

Stijlvolle & praktische douchewand in de badkamer

In onze winkel kan je douchewanden en inloopdouches kopen van Allibert, Aquavive en Aquazuro. De modellen verschillen van elkaar in design en in dikte van het veiligheidsglas, dat uiteenloopt van 6mm tot 8mm (en soms 10mm). Je kunt kiezen voor één glazen douchewand, maar je kunt deze ook combineren met een scharnierdeur, schuifdeur of een extra zijwand. Deze glazen wanden zijn ook in het onderhoud erg makkelijk, omdat je deze wanden in een mum van tijd schoon hebt. Heb je altijd veel last van kalkaanslag in de douche? Koop dan een model waarbij het glas is behandeld met een anti-kalk coating. Heb je een kleinere badkamer, maar wil je toch een comfortabele doucheruimte creëren? Kies dan voor een kwartrondmodel waarmee je veel ruimte wint.

Douchewand aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een douchewand en inloop douche kopen. Dat kan bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende douchewand aanbiedingen. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze douchewand aanbiedingen en pak jouw voordeel!

Voordelig een inloopdouche maken met Praxis

Welk model douchescherm je ook kiest, ze worden allemaal geleverd met bijpassende stabilisatiestangen, wand- en grondprofielen en duidelijke instructies voor de montage. En uiteraard ontvang je een prima garantie op alle onderdelen. Wil je deze wanden toch nog even met elkaar vergelijken? Dan ben je natuurlijk welkom in de badkamer-showroom in onze Praxiswinkels waar we de meeste modellen voor je hebben opgesteld. Ben je ook nog op zoek naar ander onderdelen voor je nieuwe inloopdouche? Bijvoorbeeld een inloopdouche met douchebak? kijk dan nog even bij ons assortiment afvoeren voor een bijpassende afvoerput, douchedeur of moderne design douchegoot, en natuurlijk zet je de puntjes op de i met een fijne douchekraan.