Laminaat

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Laminaat wit eiken

  Laminaat wit eiken

  Dit wit eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken en het wordt verkocht per pak à 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het uitermate geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het wit eiken laminaat heeft een garantie van zeven jaar.

  Vergelijk dit product
  22.72
  20.27
 • Afbeelding van Laminaat century wood cocktail

  Laminaat century wood cocktail

  Dit century wood cocktail laminaat ziet er uit als een assortiment van sloophout en is door de dikte van 7mm geschikt voor intensief gebruik door het gehele huis. Het laminaat wordt geleverd per pakken van 2,48m2 en heeft een garantie van 15 jaar. Door het kliksysteem is het laminaat eenvoudig te leggen.

  Vergelijk dit product
  24.78
 • Afbeelding van Laminaat lichtgrijs eiken 6mm

  Laminaat lichtgrijs eiken 6mm

  Dit strak uitgevoerde laminaat is ideaal voor in de slaapkamer en hobbykamer. Dit komt vanwege de ideale dikte van 6mm. Het laminaat is uitgevoerd in de kleur lichtgrijs eiken en per pak is het goed voor 2,92m2. Het kliksysteem zorgt ervoor dat dit laminaat eenvoudig te leggen is. Ideaal dus voor iedere laminaatklus in jouw huis!

  Vergelijk dit product
  20.41
 • Afbeelding van Laminaat bruin eiken

  Laminaat bruin eiken

  Dit bruin eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken.

  Het wordt verkocht per pak à 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het laminaat heeft 7 jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  22.72
  20.27
 • Afbeelding van Sencys laminaat Emotion Milano

  Sencys laminaat Emotion Milano

  De Emotion laminaatlijn van Sencys is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Door de tweezijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. Emotion Milano Sencys laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. Deze laminaatlijn is verkrijgbaar in zes verschillende decors en heeft bijpassende plinten.

  Vergelijk dit product
  34.70
  30.36
 • Afbeelding van Sencys laminaat Large Porto

  Sencys laminaat Large Porto

  De Large laminaatlijn van Sencys is te gebruiken voor het gehele huis. Large Porto Sencys laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. Deze laminaatlijn is verkrijgbaar in drie verschillende decors en heeft bijpassende plinten.

  Vergelijk dit product
  63.15
  55.25
 • Afbeelding van Laminaat eiken modern grijs

  Laminaat eiken modern grijs

  Laminaat eiken modern is geschikt voor intensief woongebruik. Het laminaat heeft een dikte van 7mm, is geschikt voor vloerverwarming en beschikt over een V-groef. De V-groef voorkomt onregelmatigheden tussen de laminaatplanken waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt van het hout. Het laminaat wordt geleverd per pak van ca. 2,47m2. 

  Vergelijk dit product
  30.85
  24.68
 • Afbeelding van Sencys laminaat Original Kiev

  Sencys laminaat Original Kiev

  De Original laminaatlijn van Sencys is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Dit laminaat beschikt niet over een V-groef. Original Sencys laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. Deze laminaatlijn is verkrijgbaar in verschillende decors en heeft bijpassende plinten.

  Vergelijk dit product
  24.78
  21.68
 • Afbeelding van Laminaat speciaal eiken v4

  Laminaat speciaal eiken v4

  Dit Colorado oak laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere kamer. Het laminaat wordt verkocht per pak à 2,22m2 en heeft een dikte van 8mm. Colorado laminaat heeft een garantie van 20 jaar.

  Vergelijk dit product
  44.38
  27.73