Vloeren

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Laminaat wit eiken

  Laminaat wit eiken

  Dit wit eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken en het wordt verkocht per pak à 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het uitermate geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het wit eiken laminaat heeft een garantie van zeven jaar.

  Vergelijk dit product
  22.72
  20.27
 • Afbeelding van Sencys 2-in-1 ondervloer

  Sencys 2-in-1 ondervloer

  De Sencys 2-in-1 ondervloer is geluiddempend, vochtwerend, geschikt voor onder parket en laminaat en goed voor 10m². Zorgt voor 8dB contactgeluiddemping in de ruimte en voor 19dB contactgeluiddemping naar de onderliggende ruimte. Naast de demping werkt de ondervloer ook brandvertragend. Bovendien heeft de ondervloer 2mm egaliserend vermogen.

  Vergelijk dit product
  31.90
 • Afbeelding van Laminaat century wood cocktail

  Laminaat century wood cocktail

  Dit century wood cocktail laminaat ziet er uit als een assortiment van sloophout en is door de dikte van 7mm geschikt voor intensief gebruik door het gehele huis. Het laminaat wordt geleverd per pakken van 2,48m2 en heeft een garantie van 15 jaar. Door het kliksysteem is het laminaat eenvoudig te leggen.

  Vergelijk dit product
  24.78
 • Afbeelding van Laminaat lichtgrijs eiken 6mm

  Laminaat lichtgrijs eiken 6mm

  Dit strak uitgevoerde laminaat is ideaal voor in de slaapkamer en hobbykamer. Dit komt vanwege de ideale dikte van 6mm. Het laminaat is uitgevoerd in de kleur lichtgrijs eiken en per pak is het goed voor 2,92m2. Het kliksysteem zorgt ervoor dat dit laminaat eenvoudig te leggen is. Ideaal dus voor iedere laminaatklus in jouw huis!

  Vergelijk dit product
  20.41
 • Afbeelding van Plakplint wit eiken

  Plakplint wit eiken

  De plakplint wit eiken hoort bij het wit eiken laminaat met een dikte van 6mm. Deze plakplint sluit hier uitstekend op aan en wordt verkocht met een lengte van 240cm, een breedte van 2,4cm en een dikte van 5mm.

  Vergelijk dit product
  4.99
 • Afbeelding van Laminaat bruin eiken

  Laminaat bruin eiken

  Dit bruin eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken.

  Het wordt verkocht per pak à 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het laminaat heeft 7 jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  22.72
  20.27