vergelijk 
producten

product.lister.page.alert.message

Bosch elektrische grasmaaier Rotak 32

Op zoek naar een goede grasmaaier? Dan is elektrische grasmaaier Rotak 32 van Bosch geschikt voor jou! Deze grasmaaier is voorzien van powerdrive voor maximale kracht. Daarnaast wordt de maaier geleverd inclusief grasopvangbak van 31L.

Deze week gratis trimmer bij deze grasmaaier. Lees hier meer over deze actie.
Bekijk dit product
109.00 105.33
Vergelijk dit product

Central Park verticuteermachine 2-in-1 CPE 1230 SR 1200W

Deze CPE 1230 SR 2-in-1 verticuteermachine van Central Park heeft een vermogen van 1200W, een werkbreedte van 30cm en kan in vier verschillende verticuteerhoogtes worden gezet. Tevens heeft de verticuteerder een opvangzak van 40L.
Bekijk dit product
129.00
Vergelijk dit product

Central Park elektrische grasmaaier CPE1032

Iedereen die van tuinieren houdt, kent het belang van een goede grasmaaier. Central Park biedt jouw elektrische grasmaaier CPE1032 met een chassis dat is gemaakt van polypropyleen en een vermogen van 1000W. Waarschuwing: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van het gereedschap.
Bekijk dit product
69.99
Vergelijk dit product

Black & Decker cirkelmaaier EMAX32S 1200W

Black & Decker cirkelmaaier EMAX32S beschikt over een verbeterde 35 liter grasbak en verzamelt hierdoormeer gras zodat minder tijd nodig is voor het legen. Het maaisysteem heeft hoge prestaties en hoog koppel, waardoor je hoog kunt maaien en vochtig gras kunt maaien zonder afslaan. De cirkelmaaier is uitgevoerd in laag ontwerp voor bereik onder struiken en meubels. De snoeren zitten niet langer in de knoop en zijn moeilijk te ontwarren.
Bekijk dit product
109.00
Vergelijk dit product

Bosch heggenschaar AHS 450-16

Deze AHS 450-16 heggenschaar van Bosch is makkelijk in gebruik en onmisbaar voor het snoeien van jouw tuinheggen.
Bekijk dit product
69.99
Vergelijk dit product

Central Park elektrische hakselaar

Deze elektrische hakselaar van Central Park is voorzien van een veiligheidsschakelaar en een grote opvangzak van 50L. Waarschuwing: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van het gereedschap.
Bekijk dit product
149.00
Vergelijk dit product

Black & Decker ontmosser GD300

De verticuteermachine van Black & Decker heeft een krachtige 600W motor en 3 hoogtestanden met centrale hoogte-instelling zodat de verticuteerder het hele jaar optimaal te gebruiken is. De verticuteerbreedte van 30cm is geschikt voor kleine en middelgrote gazons. De grote opvangbak is handig te legen.
Bekijk dit product
109.00
Vergelijk dit product

Bosch elektrische kettingzaag AKE 30 S

De Bosch AKE 30 S kettingzaag is een robuuste en krachtige kettingzaag beschikt over het Bosch SDS-systeem om de ketting zonder gereedschap te spannen en te wisselen. De bliksemsnel reagerende terugslagrem (Quick Stop) zorgt ervoor dat je veilig kan werken in alle omstandigheden. De ergonomische handgreep van het zagen en vellen een comfortabele klus. De stalen tanden zorgen voor stevigheid en stabiliteit.
Bekijk dit product
109.00
Vergelijk dit product

Central Park elektrische bladzuiger blazer 2500W

Deze elektrische bladzuiger en blazer van Central Park blaast, zuigt en versnippert bladeren in jouw tuin of terras. De bladzuiger en bladblazer heeft een flinke kracht met een vermogen van 2500 watt. Verder is de bladzuiger voorzien van een draagriem en een opvangzak van 35 liter.
Bekijk dit product
69.99
Vergelijk dit product