Planten & potten

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Houten kweektuin

  Houten kweektuin

  Verse kruiden in je eigen gerechten, heerlijk! Verbouw ze zelf, in je tuin of op je balkon, in deze houten kweektuin. De houten kweektuin is ook geschikt voor het planten van kleine sierplantjes.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Afbeelding van Central Park bemeste tuinaarde 40L

  Central Park bemeste tuinaarde 40L

  De bemeste tuinaarde van Central Park is een organisch bodemverbeterende grond op basis van tuinturf en mest. Door de organische stoffen word de groei van wortels verbeterd. De tuinaarde is geschikt om border en tuin op te hogen en te egaliseren. Strooi de tuinaarde over de border en hark deze lichtjes door, besproei daarna ruim met water. Wanneer bij zware kleigrond een flinke laag bemeste tuinaarde door de bovenlaag wordt verwerkt, wordt de grond losser en makkelijker te bewerken.

  Vergelijk dit product
  2.89
 • Afbeelding van Oppottafel Vita

  Oppottafel Vita

  Deze handige Vita oppottafel is geschikt om aan te werken in de tuin of schuur, of als decoratietafel. De tafel is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Afbeelding van Oppottafel Acacia

  Oppottafel Acacia

  Met deze oppottafel fleur je jouw tuin zeker op. Op deze oppottafel, die geschikt is als decoratietafel, kun je verschillende tuinartikelen kwijt zoals plantjes en potten. De tafel is 70cm breed, 50cm diep en 90cm hoog.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Afbeelding van Houten bloembak 80 x 40cm

  Houten bloembak 80 x 40cm

  Deze houten bloembak is een mooie aanvulling op jouw tuin. De rechthoekige bloembak heeft een lengte van 80cm en een breedte van 40cm, en is uitgevoerd in FSC gecertificeerd hout. De bloembak heeft lage, stevige poten aan de onderkant, waardoor de bloembak eenvoudig te verplaatsen is.

  Vergelijk dit product
  24.99
 • Afbeelding van Houten étagère Tchikita

  Houten étagère Tchikita

  Een houten étagère is een hartstikke leuke en creatieve manier om planten in jouw tuin neer te zetten of om kruiden op te kweken. De étagère Tchikita is 44cm breed en 1 meter hoog, en biedt op drie lagen plaats aan diverse potten en bakken.

  Vergelijk dit product
  24.99