Gereedschap verhuur

Goed gereedschap is het halve werk. Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Maar het is niet nodig om dit zelf aan te schaffen. Met name als het gaat om eenmalige klussen is het verstandiger om te huren. Niet alleen beschik je dan altijd over de meest professionele spullen, huren is bovendien erg goedkoop.

Klik hier voor het actuele verhuuraanbod, gebruikershandleidingen en prijzen

Bij Boels huren zonder zorgen
 
Duidelijke instructies voor elk gereedschap
Bij elk apparaat krijg je handige gebruiks- en veiligheidsinstructies. Zo kun je snel en veilig aan de slag.
 
Professioneel gereedschap
Je huurt uitsluitend gereedschap dat normaliter bedoeld is voor professioneel gebruik, topkwaliteit dus.
 
Veilig klussen
Ook de juiste veiligheidsaccessoires, zoals veiligheidsbrillen, oorbeschermers, veiligheidsbroeken, et cetera kun je huren.
 
Gereedschap in topconditie
Alle artikelen voldoen aan de strengste veiligheidseisen en normen, zoals de Europese CE-normen. Daarnaast wordt elk artikel na iedere verhuurperiode nagekeken en krijgt het regelmatig een servicebeurt van de eigen onderhoudsdienst.
 
De juiste gereedschap accessoires
Voor elke machine vind je ook de juiste accessoires, zoals nieten, schuurbanden, reinigingsmiddel, et cetera.

Risico-afkoopregeling
Alle artikelen zijn stuk voor stuk van goede, solide kwailteit. Mocht er toch schade ontstaan aan gehuurde materialen, dan kan dit nare financiële consequenties hebben. Voor een aantrekkelijke premie van 10% van de huurprijs kun je je van dit risico vrijwaren.

Tapijtreiniger

De tapijtreiniger voor het grondig reinigen van tapijt en bekleding. Voor het reinigen van meubels en bekleding gebruik je de tapijtreiniger in combinatie met een speciaal meubel mondstuk.

Boen- schuurmachine vloeren

De boen- / schuurmachine reinigt moeiteloos vinyl- beton- en tegelvloeren. Ook geschikt voor het verwerken van was en olie en het opboenen van waslagen. Zonder watertank is deze machine te gebruiken als schuurmachine voor planken- en parketvloeren.

Breekhamer

Deze breekhamer 6 kg met SDS-max aansluiting is geschikt voor het uitkappen van sleuven of het afbikken van stucwerk en tegels. De machine is voorzien van een instelbare en draaibare handgreep. Diverse beitels zijn als separaat verhuurartikel verkrijgbaar.

Steekwagen

Voor transport van dozen, kisten en andere voorwerpen tot een gewicht van maximaal 200 kg. De steekwagen met zes massieve wielen is dé oplossing voor vervoer over rechte trappen, drempels en stoepranden.

Parketschuurmachine

De parketschuurmachine is geschikt voor het renoveren van oude planken, parket en houten vloeren. Ook oneffenheden en oude verflagen kunnen met deze machine verwijderd worden. Stofzakken zijn verkrijgbaar in jouw bouwmarkt.

Laminaatsnijder

Met de laminaatsnijder kun je stofvrij, snel en efficiënt laminaat en MDF op de gewenste lengte snijden.