Folder

Folder week 31

Deze week in de folder scherpe aanbiedingen voor binnen en buiten.  Verder hebben we een keuzekortingsbon van 20%. Dus neem de kortingsbon mee, want in de winkel zijn geen kortingsbonnen aanwezig.

Tuinspecial 2014

Het nieuwe tuinseizoen gaat weer van start en wij hebben een gloednieuwe collectie tuinmeubelen. Dit kun je allemaal vinden onze tuinspecial 2014. Of je nu gaat voor tijdloos teak of voor trendy, voor een compacte of een riante set: wat je ook zoekt, we hebben het voor je.

Op alle tuinmeubelen bieden we altijd voordeel met 20% korting. En om het kiezen nog makkelijker te maken, kun je heel veel online reserveren en dan vervolgens in jouw praxis winkel op te halen. 

Algemene voorwaarden
 

Voor de algemene voorwaarden van de doe-het-zelf branche kijk hieronder. Kortingspercentages genoemd in deze folder zijn reeds verwerkt in de verkoopprijzen. De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus OP=OP. Prijs- en modelwijzigingen en tekstfouten voorbehouden. Uitgave van Praxis Doe-Het-Zelf Center BV, De Entree 500, 1101 EE Amsterdam ZO. Heb je klachten over de folderverspreiding? Neem dan contact op met je dichtstbijzijnde Praxis-winkel.

 

Algemene verkoopvoorwaarden